iBarShift2013-09-05T16:54:10+00:00

Címkézve: 

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • intra
  Tag
  Bejegyzések száma: 4

  Szia Radu!

  Próbáltam egy indikátort készíteni, mely felhasználja az aktuálisnál eggyel nagyobb periódusú Stochastic-ot az alábbi kóddal:

  STbuf[i]=iStochastic(NULL,per2,8,3,3,MODE_SMA,0,MODE_MAIN,iBarShift(NULL,per2,Time[i],true));

  A problémám az, hogy úgy vettem észre, csak korlátozott ideig számolja ki a múltban az indikátor értékét. Ez az 5 perces grafikonon 2013.05.10., az 1 percesen pedig 2013.05.30. Én csinálok valamit rosszul, vagy van az iBarShift-nek egy ilyen korlátja. Esetleg van valami jobb módszer a fenti feladatra?

  Köszönettel

  Csaba

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Nem 2012-t akartál írni? Nézd meg, hogy az adott chartok meddig görgethetőek vissza. Nagy valószínűséggel a gyertyák számával tudod kalibrálni a múltbeli adatok mennyiségét (MT4 restart kell, ha átállítod!)

   

  intra
  Tag
  Bejegyzések száma: 4

  Nem, 2013 április 30. a vége ma is. Minden más megy tovább a múltban kivéve ez a stochastic amiben az iBarShift van. Ha egy sima stochasticot, vagy macd-t teszek bele, ami a grafikon periódusát használja, akkor rendben működik.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  OK, csak május 30-at írtál korábban.

  Az iBarShift tájékán lesz valami hiba, írasd ki vele hogy milyen visszatérési értéke van, hogy lássuk nem-e ott van probléma.

  intra
  Tag
  Bejegyzések száma: 4

  Megpróbáltam kiíratni egy fájlba az iBarShift értékeit – persze nem sikerült, a fájl üres maradt. Viszont azóta  – talán a beírt pár sor hatására – kiszámolja az indikátort.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Print() -et használj a kiíratáshoz!

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben