Hst tick chart2013-01-14T16:25:06+00:00
8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • kiwimango
  Tag
  Bejegyzések száma: 15

  Van-e-é lehetőség valamilyen csoda folytán, tick idejű HST file készítésére ?
  Illetve 6,5 GB-nál nagyobb hst illetve fxt file megnyitására.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Igen, van lehetőség tick adatok alapján HST fájlokat készíteni. Az oldalon található összes megoldás (CSV2FXT, TickStory Light, stb.) ezt csinálja.

  6,5 gigabyte-nál nem lesz nagyobb HST fájlod, lévén hogy a HST fájlok kizárólag gyertyaadatokat tartalmaznak, így MT4 esetében azok legjobb esetben is csak perces felbontásúak lehetnek.

  FXT esetén már lehetséges ekkora fájl, azonban nem könnyű vele dolgozni; ezért javaslom a több részre szakítást. A Tick Data Suite használata esetén maximum 208 GB -ig hozhatsz létre ilyen fájlokat, egyébként a határ 4 GB.

  kiwimango
  Tag
  Bejegyzések száma: 15

  Köszönöm a gyors választ. A HST kérdésem arra irányult, hogy egy indikátor adatait szeretném valamilyen algoritums szerint kinyerni history tick adatok alapú nem offline chartról, mivel a progi ami rendelkezésemre áll kizárólag a HST adatait dolgozza fel. Namármost az indikátort nekem egy tick alapú chartra, de minimum egy másodpercesre kellene ráilleszteni, hogy működjön a dolog. Ez lehetséges ?

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Az indikátor adatait tick alapon simán le tudod kérdezni, innentől kezdve hogy mit kezdesz azokkal az adatokkal már teljesen szabad kérdés.

  Persze nem biztos, hogy jól értem a kérdésed:)

  kiwimango
  Tag
  Bejegyzések száma: 15

  az Mt4 chart időkiosztását át lehet-e állítani valamivel, úgy hogy 1 másodperces vagy tick alapon mérjen ? A flexicharttal próbáltam kijátszani a mt4 időkorlátot, de az csak az új tick adatokat rögzíti a history-t nem tudtam vele vizsgálni. A fxt file-ra visszatérve, feltettem a tickdatasuite-ot de ugyanúgy nem nyitja meg a 6gigás filet. Sőt még le is konverteltám vele újra, de úgy sem. brrrrr.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  1 másodperces vagy tick adatú chartot még nem láttam, de szerintem megoldható, elvi akadálya nincs.

  Mi történik pontosan tick data suite-tal a 6 gigás fájlnál? 1 óra alatt lekonvertáltál egy 6 gigás fxt-t?

  Így már világos, miért kérdezed a nagy méretű HST fájlokat – passzolom a kérdést, szerintem ha x gigás FXT-t le lehet kezelni, az ugyanekkor HST sem lesz problémás.

  kiwimango
  Tag
  Bejegyzések száma: 15

  7proci van a gépben úgyhogy elég jól konvertál. 6 gigásnál megjelenik a chart várjon a frissítésre felirattal és semmi. A 2.5 Gigást 3másodperc alatt megnyitja. mondjuk 6GB van a gépemben. Létezhet hogy ezért nem nyitja meg ?
  A tick alapú chart mennyire bonyi ? Lehet-e ilyet kérni free megosztásra ?

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  A tick alapú charttal kapcsolatban nincs konkrét megoldásom, így ebben nem tudok Neked segíteni.

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben