GUI2012-09-03T11:02:03+00:00

Címkézve: 

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • mpeter
  Tag
  Bejegyzések száma: 38

  Szia Radu!

  A most készülő expertetet két módon szeretném futtatni. Egyrészt teljesen automatikusan, amikor kereskedik is a program. Másrészt manuálisan, amikor információkat jelenit meg a charton, és akkor végez valamilyen kereskedési műveletet, amikor a felhasználó utasítja a programot.
  Ezzel a manuális móddal van gondom. Milyen megoldást kínál erre az MT4?
  Kerestem a neten, és olyan példát találtam, ahol a különböző parancsoknak felraktak egy-egy grafikus objektumot. És a felhasználónak ezeket kellett egérrel elmozdítani, ezután a program ellenőrizte melyik nincs a helyén, majd visszatette és végrehajtotta a megfelelő parancsot. Nincs ennél jobb (szebb) mód?

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Sajnos nemigazán van beépített interaktív lehetőség az MT4-ben. Amit leírtál az kb. egy megoldás lehet, aztán minden más saját trükkös megoldás is működhet. A lényeg, hogy nincsen natív megoldás a fenti kérdésre.

  szs
  Tag
  Bejegyzések száma: 11

  Találtam olyan megoldást is, hogy egy grafikus objektum átírásával pl TP=… ad adatokat . Ez sem túl szép. Aztán megkeresi TP= -t a stringben és onnan olvassa ki a beírt számot.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Nincs ezzel semmi baj. Komfortosnak ugyan csak félig mondható, de mivel a környezet szinte semmilyen segítséget nem nyújt komoly GUI létrehozásához, be kell érned ilyen és ehhez hasonló megoldásokkal.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben