Freemargin2015-12-08T17:07:47+00:00

Címkézve: 

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • NemethAttila
  Tag
  Bejegyzések száma: 27

  Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valakinek jó ötlete vagy tanács arra, hogy hogyan lehetne a legkönnyebben belerakni egy robotba egy olyan opciót, hogy ha érzékeli hogy elfogyott a szabad margin, vagy a robotnak a chartra történő rárakásánál látja, hogy nincs margin akkor kapcsolja ki magát kb. Elég sok anyagot meg fórumot átnéztem ezzel kapcsolatban, és egy rakás programozási variációt próbáltam már belerakni a robotba, de valahogy mindig arra jutok hogy a robot újra és újra lefuttatja magát és ezzel küld egy rakás hibaüzenetet hogy nincs elég margin. Pedig nekem elég lenne egy üzenet ha elfogyott a pénz.
  Köszönöm
  Attila

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Pozíciónyitás esetén próbáld az AccountFreeMarginCheck funkciót, minden egyéb esetben a AccountInfoDouble függvény ACCOUNT_MARGIN_LEVEL direktíváját.

  NemethAttila
  Tag
  Bejegyzések száma: 27

  Köszönöm, ezzel sikerül megoldani a problémámat:) az AccountFreeMarginCheck-el próbálkoztam én is, csak rossz helyre írtam be. De lenne egy másik kérdésem ami hasonló. Van olyan opció ami a robotnak a chartra rakásánál csak egyetlen egyszer fut le és soha többé? Gondolok arra, hogy egyszer nézi csak meg, hogy elég pénz vagy elég free margin van-e egy kitesztelt beállítás használatára… és nem az van hogy mondjuk beállítom hogy a minimális pénz nagyobb legyen mint 500 dollár például és azt folyamatosan vizsgálja. Mert ezzel az a baj, hogy ha veszít a robot akkor nem lesz meg az 500 dollár és leáll, pedig a logika mondjuk megengedné hogy veszítsen… remélem nem voltam túl zavaros:)

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Nem teljesen értem, amit leírtál. Az OnInit például a chartra helyezéskor, illetve valamilyen robottal kapcsolatos paraméter változtatásakor, vagy idősíkváltáskor fut le.

  A leírásod első része pont az egyszeri ellenőrzést kéri, a második része pedig a többszörit. Nem értem:)

  NemethAttila
  Tag
  Bejegyzések száma: 27

  🙂 Bocsánat, igen azt nem akarom ami a leírásom második részében van, nem akarom hogy folyamatosan csinálja az ellenőrzést, csak egyetlen egyszer mikor rá helyezem a chartra, de máris sokat segítettél:)

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Szuper 😉

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben