Címkézve: 

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
  • NemethAttila
    Tag
    Bejegyzések száma: 27

    Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valakinek jó ötlete vagy tanács arra, hogy hogyan lehetne a legkönnyebben belerakni egy robotba egy olyan opciót, hogy ha érzékeli hogy elfogyott a szabad margin, vagy a robotnak a chartra történő rárakásánál látja, hogy nincs margin akkor kapcsolja ki magát kb. Elég sok anyagot meg fórumot átnéztem ezzel kapcsolatban, és egy rakás programozási variációt próbáltam már belerakni a robotba, de valahogy mindig arra jutok hogy a robot újra és újra lefuttatja magát és ezzel küld egy rakás hibaüzenetet hogy nincs elég margin. Pedig nekem elég lenne egy üzenet ha elfogyott a pénz.
    Köszönöm
    Attila

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Pozíciónyitás esetén próbáld az AccountFreeMarginCheck funkciót, minden egyéb esetben a AccountInfoDouble függvény ACCOUNT_MARGIN_LEVEL direktíváját.

    NemethAttila
    Tag
    Bejegyzések száma: 27

    Köszönöm, ezzel sikerül megoldani a problémámat:) az AccountFreeMarginCheck-el próbálkoztam én is, csak rossz helyre írtam be. De lenne egy másik kérdésem ami hasonló. Van olyan opció ami a robotnak a chartra rakásánál csak egyetlen egyszer fut le és soha többé? Gondolok arra, hogy egyszer nézi csak meg, hogy elég pénz vagy elég free margin van-e egy kitesztelt beállítás használatára… és nem az van hogy mondjuk beállítom hogy a minimális pénz nagyobb legyen mint 500 dollár például és azt folyamatosan vizsgálja. Mert ezzel az a baj, hogy ha veszít a robot akkor nem lesz meg az 500 dollár és leáll, pedig a logika mondjuk megengedné hogy veszítsen… remélem nem voltam túl zavaros:)

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Nem teljesen értem, amit leírtál. Az OnInit például a chartra helyezéskor, illetve valamilyen robottal kapcsolatos paraméter változtatásakor, vagy idősíkváltáskor fut le.

    A leírásod első része pont az egyszeri ellenőrzést kéri, a második része pedig a többszörit. Nem értem:)

    NemethAttila
    Tag
    Bejegyzések száma: 27

    :) Bocsánat, igen azt nem akarom ami a leírásom második részében van, nem akarom hogy folyamatosan csinálja az ellenőrzést, csak egyetlen egyszer mikor rá helyezem a chartra, de máris sokat segítettél:)

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Szuper ;)

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.