Címkézve: 

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • NemethAttila
  Tag
  Bejegyzések száma: 27

  Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valakinek jó ötlete vagy tanács arra, hogy hogyan lehetne a legkönnyebben belerakni egy robotba egy olyan opciót, hogy ha érzékeli hogy elfogyott a szabad margin, vagy a robotnak a chartra történő rárakásánál látja, hogy nincs margin akkor kapcsolja ki magát kb. Elég sok anyagot meg fórumot átnéztem ezzel kapcsolatban, és egy rakás programozási variációt próbáltam már belerakni a robotba, de valahogy mindig arra jutok hogy a robot újra és újra lefuttatja magát és ezzel küld egy rakás hibaüzenetet hogy nincs elég margin. Pedig nekem elég lenne egy üzenet ha elfogyott a pénz.
  Köszönöm
  Attila

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Pozíciónyitás esetén próbáld az AccountFreeMarginCheck funkciót, minden egyéb esetben a AccountInfoDouble függvény ACCOUNT_MARGIN_LEVEL direktíváját.

  NemethAttila
  Tag
  Bejegyzések száma: 27

  Köszönöm, ezzel sikerül megoldani a problémámat:) az AccountFreeMarginCheck-el próbálkoztam én is, csak rossz helyre írtam be. De lenne egy másik kérdésem ami hasonló. Van olyan opció ami a robotnak a chartra rakásánál csak egyetlen egyszer fut le és soha többé? Gondolok arra, hogy egyszer nézi csak meg, hogy elég pénz vagy elég free margin van-e egy kitesztelt beállítás használatára… és nem az van hogy mondjuk beállítom hogy a minimális pénz nagyobb legyen mint 500 dollár például és azt folyamatosan vizsgálja. Mert ezzel az a baj, hogy ha veszít a robot akkor nem lesz meg az 500 dollár és leáll, pedig a logika mondjuk megengedné hogy veszítsen… remélem nem voltam túl zavaros:)

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Nem teljesen értem, amit leírtál. Az OnInit például a chartra helyezéskor, illetve valamilyen robottal kapcsolatos paraméter változtatásakor, vagy idősíkváltáskor fut le.

  A leírásod első része pont az egyszeri ellenőrzést kéri, a második része pedig a többszörit. Nem értem:)

  NemethAttila
  Tag
  Bejegyzések száma: 27

  :) Bocsánat, igen azt nem akarom ami a leírásom második részében van, nem akarom hogy folyamatosan csinálja az ellenőrzést, csak egyetlen egyszer mikor rá helyezem a chartra, de máris sokat segítettél:)

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Szuper ;)

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.