Címkézve: 

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • mayer
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Heló
  nekem lenne egy nagyon furcsa problémám ,mégpedi ha a robot már egy devizapáron kötött 1x akkor a többin már nem köt pedig kellene neki :(.(szóval ha EURUSD-n kötött és ameddig azt nem zárom be addig a többin nem köt )
  tudnál segíteni ebbe hogy vajon mi lehet a baj ?
  én a magicnumberre tippelek ,de lehet hülyeség ezért kérdezlek téged mert látom jobban értessz ehez mint én :).
  előre is köszönöm a válaszod,vagy más ember észrevételét.
  köszönöm

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Szia mayer!

  Ez a viselkedés alapvetően mindig a robottól függ. Ha a robotot úgy készítették el, hogy kizárólag egy kötése lehet, akkor ez akár magic számtól független viselkedés is lehet. Ha be lehet állítani a magic számot, akkor az egyes példányoknak állíts be különböző magic számokat. Még az is elképzelhető, hogy a robot tudatosan tart nyitva kizárólag egyetlen pozíciót – azt javaslom, vedd fel a kapcsolatot a robot programozójával, és egyeztess vele annak érdekében, hogy ne maradjanak kétségek. A biztonságos üzemeltetéshez és kereskedéshez ez mindenképpen szükséges, hiszen ha nem tudod hogy hogyan és miért viselkedik úgy egy robot ahogy, akkor hogyan akarsz vele éles pénzt kezeltetni?

  mayer
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Saját a robot, én csináltam.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Akkor a programkódodban van a probléma. Nézd meg, hogy a kódod egyáltalán eljut-e odáig, hogy pozíciót nyisson. Ha eljut, és próbálkozik, de nem sikerül akkor pedig a nyitás után közvetlenül írasd ki a hibakódot a GetLastError() függvénnyel. Lehet, hogy valami banális oka van (pl. nincs elegendő pénz a számlán).

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.