Címkézve: , ,

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
  • icrammg
    Tag
    Bejegyzések száma: 35

    Üdv,

    az a kérdésem, hogy az összes nyitott és függő pozíció adott napon és óra percben (éppenséggel péntek piaczárás előtt valamivel) történő zárás utasítását milyen módon célszerű megadni a robotnak?

    Valamint működni fog e visszatesztelésben? Tartozik-e a TSL-el letöltött adatokhoz „nap” megjelölés?

    A válaszokat előre is köszönöm!

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Szia Marci!

    Csak konkrét időponttal érdemessel zárást eszközölni, és mindenképpen a piaczárási időpont előtt 5-15 perccel. Sosem szabad az utolsó percre hagyni, hiszen lehet, hogy akkor már nem lesz végrehajtás (vagy akár bejövő tick se).

    Az adott brókercég időzónája alapján érdemes a zárási időpontok kapcsán tájékozódni, sajnos ezek nem kérdezhetőek le. Lehet trükközni, korábbi gyertyaadatok alapján, de nem érdemes (gyakorlati tapasztalat). Legyen a zárási időpont paraméterben megadható, pl. ÓÓ:PP formátumban. Ennek helyes megadására a felhasználónak kell ügyelnie.

    A zárási vizsgálat mindenképpen „nagyobb, vagy egyenlő” legyen, tehát semmiképpen se egy konkrét percre vagy másodpercre szóljon.

    Fontos még, hogy a zárási időpont után ne történjen nyitás, mert ugye az ekkor automatikus zárást – és nem kívánt veszteséget – okoz.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.