Hozzászólások

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
  • sgtrade
    Tag
    Bejegyzések száma: 2

    Sziasztok !

    A neten akadtam erre

    http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=50&t=1352

    linkre. Innen vettem a Kliens-Server kommunikáció forrás anyagát. Ez így, ahogy van alapnak megfelelő. Természetesen én is saját elképzelés szerint továbbfejlesztem, saját használatra. Ennek a folyamatnak a közepén tartok (azaz még vannak hiányosságok, hibák benne) Arbitrage két Bróker között (lassú-gyors) akarom felhasználni. Ezen kivűl számtalan felhasználás elképzelhető. Szívesen megosztanám másokkal a saját (tovább) fejlesztésemet, és ötleteimet, problémáimat, sikereimet. Ha a fejlesztési tapasztalataidat megosztod velem, szívesen veszem.

    Erre az esetre:
    Medgyesi Károly vagyok E-mail: medgyesi.karoly@gmail.com vagy címen elérhető vagyok.

    Sok sikert kívánok a fejlesztéshez.
    Üdv. M.Károly

    sgtrade
    Tag
    Bejegyzések száma: 2

    Ha a NamedPipe használatba vétele még aktuális, akkor van egy MT4- belül megvalósított Server-Cliens programom, amely más által publikált és általam alaposan átírt változat. Működik, két MT4 terminál közötti adatcserét tesz lehetővé. Ha továbbra is aktuális a dolog, szívesen küldöm a forrás anyagot.
    Arbitrage két bróker között témában szeretném használni. Ezt megelőzően próbálkoztam memoria file-al átadni az adatokat, de Pipe-al hamarabb célt értem.
    Üdvözlettel Medgyesi Károly

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2