Hozzászólások

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
  • mcsabee
    Tag
    Bejegyzések száma: 3
    Hozzászólás: Tickstory Lite #4098

    Kedves Attila,

    Elnézésedet kérem, korábban már a kérdésemet egy TickStory frissítéssel kapcsolatos bejegyzésedhez írtam, úgy gondolom azonban, itt aktuálisabb ebben a fórumban, ezért itt is megosztom.
    Egy kérdéssel fordulok hozzád a TickStory használatával kapcsolatban. A Forex Strategy Builder-hez (FSB Pro) szeretnék adatok importálni. Szerencsére a programban van előre definiált beálítás ehhez a szoftverhez. Több idősík adatait szeretném használni. Hogyan használjam a Tickstory-t ebben az esetben? Az instrumentum választás után download menü, majd letöltés után „export to files” opcióval a megfelelő idősík ill. formátum kiválasztás után hozom létre és mentem el a kívánt adatbázist. (majd minden egyes idősíkkal u.a elvégzem).
    Vagy egyből „Export to files”, majd időintervallum, idősík, és formátum választásával töltöm le a szerverről felhasználandó adatokat. A letöltést pedig minden egyes idősíkkal ugyanígy elvégzem.
    Elnézést ha erről volt már szó korábban vagy másik cikkben.

    Köszönöm segítséged,
    Csaba

    mcsabee
    Tag
    Bejegyzések száma: 3

    Sziasztok,

    Szeretnék csatlakozni a témához, és megkérdezni az előttem szólókat főleg ExcelTrader-t hogy sikerült-e megoldást találni a problémára? Hasonló cipőben járok, nekem is szükségem lenne múltbeli adatok megjelenítésére excelben teszteléshez de az internetet böngészve, angol oldalakat keresve sem találtam erre megoldást még.

    Előre is köszönöm ötleteiteket.

    Üdv, Csaba

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2