Hozzászólások

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • mcsabee
  Tag
  Bejegyzések száma: 3
  Hozzászólás: Tickstory Lite #4098

  Kedves Attila,

  Elnézésedet kérem, korábban már a kérdésemet egy TickStory frissítéssel kapcsolatos bejegyzésedhez írtam, úgy gondolom azonban, itt aktuálisabb ebben a fórumban, ezért itt is megosztom.
  Egy kérdéssel fordulok hozzád a TickStory használatával kapcsolatban. A Forex Strategy Builder-hez (FSB Pro) szeretnék adatok importálni. Szerencsére a programban van előre definiált beálítás ehhez a szoftverhez. Több idősík adatait szeretném használni. Hogyan használjam a Tickstory-t ebben az esetben? Az instrumentum választás után download menü, majd letöltés után “export to files” opcióval a megfelelő idősík ill. formátum kiválasztás után hozom létre és mentem el a kívánt adatbázist. (majd minden egyes idősíkkal u.a elvégzem).
  Vagy egyből “Export to files”, majd időintervallum, idősík, és formátum választásával töltöm le a szerverről felhasználandó adatokat. A letöltést pedig minden egyes idősíkkal ugyanígy elvégzem.
  Elnézést ha erről volt már szó korábban vagy másik cikkben.

  Köszönöm segítséged,
  Csaba

  mcsabee
  Tag
  Bejegyzések száma: 3

  Sziasztok,

  Szeretnék csatlakozni a témához, és megkérdezni az előttem szólókat főleg ExcelTrader-t hogy sikerült-e megoldást találni a problémára? Hasonló cipőben járok, nekem is szükségem lenne múltbeli adatok megjelenítésére excelben teszteléshez de az internetet böngészve, angol oldalakat keresve sem találtam erre megoldást még.

  Előre is köszönöm ötleteiteket.

  Üdv, Csaba

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2