Hogyan lesz kereskedési stratégiádból egyedi robot MetaTrader platformon?

Hogyan lesz kereskedési stratégiádból egyedi robot MetaTrader platformon?

Jelentkezz egy ingyenes 30 perces online konzultációra, ahol átbeszéljük egyedi igényeidet, és azt, hogy milyen előnyökkel jár a saját kereskedési robot!

Jelentkezz egy ingyenes 30 perces online konzultációra, ahol átbeszéljük egyedi igényeidet, és azt, hogy milyen előnyökkel jár a saját kereskedési robot!

MetaTrader robot programozás

Ismerős számodra valamelyik probléma?

Miben segít a saját kereskedési robot?

Több szabadidőhöz juttat

A robotod képes önállóan végrehajtani olyan műveleteket, amelyeket jelenleg neked kell végrehajtanod.

Mindenre képes figyelni

Egy expert fáradhatatlan, és mindig a lehető legpontosabban képes nyitni, zárni és menedzselni.

Biztonságot nyújt

A program mindig képes érzelmek és habozás nélkül cselekedni, legyen szó akár tőkevédelemről, pozíció méretezésről vagy bármi másról.

Visszatesztelhető

A stratégiád tesztelhetővé válik a múltbéli adatokon is, így képet kapsz korábbi teljesítményéről, illetve finomíthatod a stratégiád szabályait.

Radulovic Attila, MetaTrader robot fejlesztő

Bemutatkozás

Radulovic Attila vagyok, vagy ahogyan sokan ismernek: Radu.

2010 óta programozok egyedi robotokat MQL4/MQL5 programnyelveken napi szinten.

Célom, hogy profi kereskedési robotokat készítsek a kereskedők elképzelései alapján, hatékony segítséget nyújtsak nekik a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban MetaTrader4 és MetaTrader5 platformokon.

Mit nyersz az ingyenes konzultációval?

Hozzáférsz a teljes tudásomhoz

2010 óta napi szinten stratégiák automatizálásával foglalkozom, így biztos vagyok benne, hogy vannak olyan komplex kérdések, amelyeket azonnal meg tudok válaszolni neked.

Kiderül, min érdemes fejleszteni

Elképzelhető, hogy vannak olyan elemek a stratégiádban, amelyek optimalizálhatók. Gyakran csupán egy apró finomítás is segíti az eredményesebb működést.

Útmutatást kapsz az automatizáláshoz

Segítek eldönteni, hogy érdemes-e automatizálni a kereskedési stratégiádat. Ha nem, azt is őszintén megosztom veled.

Komplex szemlélettel vizsgálódom

Szakmai szemmel tekintem át a stratégiádat és azt, hogyan lehet belőle létrehozni a legeredményesebb eszközt.

Tapasztalataim 2010 óta

300+

elkészített
tőzsdei robot

1500+

órányi
Skype konzultáció

350+

kiszolgált
ügyfél

100+

megírt szakmai
bejegyzés

2000+

kapcsolatfelvétel
a blogról

2500+

projektkezelési
e-mail évente

Mit mondanak azok, akikkel már együtt dolgoztam?

R. Gyöngyi

Reiter Gyöngyi

Teljesen véletlenül találtam rá Radura, először a cikkeit kezdtem el olvasni, elsősorban kereskedési robot témában. Elképesztő az a precizitás amit képvisel, egy olyan, teljesen kezdő, minimális informatikai ismeretekkel rendelkezőnek is, mint én világosan és érthetően magyaráz el mindent.

Többször került már sor technikai jellegű konzultációra, bármikor írtam neki, pár órán belül rendelkezésemre állt online és segített megoldani a problémámat. Mindezt rengeteg odaadással és lelkesedéssel. Hálás vagyok, köszönöm!

K. Csaba

Kiss Csaba

Attilával az első találkozásunk alkalmával rögtön megtaláltuk a közös nevezőt. Ő is, mint ahogy mi is, a magyar pénzügyi kultúra fejlesztését tarja missziójának. Ritka ez a fajta hozzáállás.

Egyébként Attila munkájával, szakmai hozzáértésével a legteljesebb mértékben meg voltunk elégedve. Ötleteivel mindig segítette a projektünket. Kiszámíthatóan, pontosan és gyorsan dolgozott. Lelkesedése és a szakma iránti lojalitása inspiráló. A későbbiekben is vele tervezzük az együttműködésünk.

T. Attila

Turzó Attila

Mivel nem értek az MQL programozáshoz, külön munka volt Radunak, hogy a gondolataimat is kitalálja… Mondanom sem kell, hogy egyből sikerült neki. Minőségi munka egy nagyon hozzáértő embertől… Köszönöm!

A. Attila

Ajanidisz Attila

 Nagyon tetszett a profizmus, szakértelem, ami átitatta az egész beszélgetést. Radu végig rám figyelt, az én igényeimre kereste a megoldást. Semmire sem mondott nemet, mindig a megoldás oldaláról próbálta megfogni a helyzetet.

D. Zsolt

Dukai Zsolt

Robotok terén abszolút kezdő vagyok, ezért nekem a leginkább szimpatikus a türelme és a segítőkészsége volt, amit a robotom átadásakor lezajlott “oktatás”, majd az azt követő tesztelés során tanúsított. A programozási hibákat gyorsan javította, sőt a tesztelés közben fellépő egyéb problémák megoldásában is nagyon segítőkész volt (amik ráadásul nem is a robot hibái voltak, hanem az én zöldfülűségemből adódtak). A munka során a hozzáértésével kapcsolatosan kétségem sem támadt, legközelebb is mindenképp hozzá fordulnék.

Cs. Csaba

Csomós Csaba

 Nem csak hogy tökéletesen elkészíti azt amit kérsz, de segít is miután elkészült. Ha valahol elakadsz az információ tengerén, elmagyarázza ha valamit nem értesz vagy elsőre nem tiszta. Egy egy beszélgetés alakalmával többet lehet tőle tanulni, mintha egész nap a neten böngésznél.

Mi a jelentkezés folyamata?

 Jelentkezz az alábbi
űrlapon keresztül!

#1 Első lépésként kérlek add meg neved és e-mail címed – így tartom veled a kapcsolatot.
Adataidat bizalmasan kezelem, nem adom át senkinek.

Válassz magadnak
időpontot!

#2 Minden nap 9 és 18 óra között tudunk konzultálni. Már a kérdőíven megjelenő időpontválasztóval kiválaszthatod a számodra megfelelő időpontot.

Töltsd ki a
felmérő űrlapot!

#3 A jelentkezésről e-mail visszaigazolást küldök, és néhány kérdést teszek fel számodra a bemutatkozó űrlapon keresztül, hogy minél felkészültebb lehessek a konzultáción.

Figyeld az
e-mailjeidet!

#4 A választott időpont előtt több emlékeztető e-mailt küldök, és tájékoztatlak arról, hogyan tudsz kapcsolódni a Zoom beszélgetésünkhöz.

Itt tudsz jelentkezni az ingyenes konzultációra

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha nem találod a választ a leggyakoribb kérdések között, nyugodtan keress telefonon!

Igen. Nincsen rejtett költség, vagy apróbetűs rész.

Ha a konzultáció során mindketten arra jutunk, hogy érdemes kereskedőrobotot készíteni a stratégiád alapján, akkor 3 napon belül írásos ajánlatot küldök neked, amely tartalmazza a pontos árat és határidőt. Ha szimpatikusnak találod az ajánlatomat, akkor akár azonnal megrendelheted a kereskedési robotod elkészítését.

A kereskedés világában mindenki más és más céllal, felkészültséggel rendelkezik. A legjobban akkor tudok számodra támogatást nyújtani, ha már a konzultáció megkezdése előtt megválaszolsz nekem pár alapvető kérdést. Ilyenek például: mióta kereskedsz, van-e már kialakult stratégiád, mi a legnagyobb elakadásod jelenleg, amelyre választ keresel stb.

Egyedi szoftvert kifejezetten csak saját stratégia alapján érdemes létrehozni, de ez nem jelenti azt, hogy ha még nincs stratégiád, ne tudnék neked segíteni – van saját robotom is, amelyet meg tudok mutatni neked. Nyugodtan keress meg, és kitaláljuk, hogyan tudok segíteni neked!

A robotfejlesztés számomra nem csupán programozást jelent. A szolgáltatásom magában foglalja az alábbiakat:

  • Precíz és profi felmérés annak érdekében, hogy a lehető legprofibb kereskedőrobotot hozzhassam létre számodra.
  • Bróker-, instrumentum-, és idősíkfüggetlen működés. A szoftver nem tartalmaz semmilyen „beégetett” információt vagy kondíciót, azaz bármelyik MT4/MT5 brókercégnél használhatod.
  • Képernyőmegosztással adom át számodra a szoftvert, és egy bemutató prezentáció keretében adom át a robotod használatához szükséges tudást.
  • A robot, amit elkészítek, nem fog „meghalni” egy MT4/MT5 frissítés esetén. Példa: 2010-ben MT4 platformra készített programjaim jelenleg is maradéktalanul működnek.

A folyamatról bővebben itt olvashatsz.