Radu.hu Fórum Egyéb törlés Válasz erre: törlés

apapirrasokatir
Tag
Bejegyzések száma: 8

Igen újra rajzol. Nem vagyok nagy szaki de úgy tudom az xSuper a felettes idősík adatait használja és azért rajzol újra. Viszont az xSuper még így is sokkal optimálisabb helyeken jelzi a kiszállást. A jelenlegi beállítással. Ezért is ragaszkodnék/om hozzá. Illetve ezért próbálnám azt helyreállítani, hogy újra működjön jól, mint inkább indikátort változtatni. Ki tudja mennyi idő a másik indikátort így beállítani, ha egyáltalán lehetséges. Plusz azt sem tudom, hogyan kezdhetnék neki a supertrend állítgatásainak, mert teljesen más látható a indikátorok beállítási paneljein. Én meg sajnos ehhez már nem értek.
Az alap kérdés végül is lehetett volna az is, hogyan lehet úgy letörölni a metát, hogy az esetlegesen hibát okozó részek ne maradjanak a gépen. Mert sokat teszteltem úgy, hogy jól működött madjd váratlanul valami elromlott. Eddig nem jöttem még rá, hogyan állítsam vissza az eredeti állapotot. Pedig Uninstall programmal kitörlöm a visszamaradt alkotóelemeket (amit megtalál a program) is és ezt követően telepítem újra. Újraindítást is csinálok. Kipróbáltam másik bróker metatrader -jét is de érdekes módon ott sem működik.
Elég kínos. Már arra is gondoltam, ha végképp nem boldogulok újra kell telepítenem a gépem, mert az oprendszer mélyén állítódott át valami?

Köszi Radu,
Sanyi