Radulovic Attila
Tag
Bejegyzések száma: 653

Első körben egy új terminál telepítést javaslok másik könyvtárba, ahol leellenőrzöd hogy hasonló konfigurációval is fennáll-e a probléma.

Arra figyelj még, hogy az instrumentum ára mozog-e egyáltalán – vannak esetek, amikor pl. az instrumentum igazi neve EURUSDx vagy EURUSDi (azaz pre- vagy postfix-e van), és a metában alapból bentmaradó EURUSD -n próbálod a robotot indítgatni. Elég ritka, de idegesítő hiba – itt nincs tick, hiszen rossz chart van nyitva.

Ellenőrizd azt is, hogy a terminálban az árak mozognak-e – tehát van-e egyáltalán bejövő tick. A kapcsolat állapotát a terminál jobb alsó sarkában találod.

Érdemes készítened egy egyszerű expertet (semmi más ne legyen benne, csak egy Print („ehe!”); a start() -on belül). Ezzel az experttel próbálgasd végig az instrumentumokat. Ha ez az expert működik, akkor a tieddel van valami baj.

Ha végképp nem jutsz semmire, akkor belenézek az EA-ba, hátha valami különleges apróság lesz a hiba oka. Szerintem viszont inkább a terminál hibája vagy valami apró figyelmetlenség a ludas.

A sörmeghívást elfogadom, mikor jársz erre?:)