herp
Tag
Bejegyzések száma: 8

Szia!

A ledarálást az adott kérdésben sikerült elkerülni, ahogy írtad megnöveltem a rést. Ezzel is próbálkoztam korábban, csak én 2…5-tel növeltem, most meg 50nel:) Na mindegy, ezen túlestem, bár aggasztó hogy a „nyers” stratégiához képest kicsit rosszabbul teljesít, viszont talán biztonságosabb. Végülis trenddel szemben kereskedik az idő egy részében aztán ha elszáll az árfolyam akkor baj van. A teszt időszakban két ilyen rész is van, azokat elég jól kivédi, a korábbi bukta helyett szerény profitot csinál abban az időben.

Viszont amit még mindig nem értek, és kezdek beleőrülni: Miért van az, hogy olyan helyeken is nyit v zár, ahol semilyen feltétel nem teljesül? PL: Shortot csak negatív MACD-nél vagy 125 fölötti CCI-nél nyithat, de a diagramon ott van h bőven poztív MACD-nél és bőven 125 alatti CCI-nél lezár, majd nyit egy újat. Egyórás síkon zajlik a mutatvány, szóval olyan nagyon nem kéne ugrálnia.

Ja és egy régi kérdés, végülis pont az ugráláshoz kapcsolódik: Nincs egy olyan fügvény, amivel a CCI indikátor által adott pontok mozgóátlagát lehetne számítani és az alapján dolgozni? Akkor simulnának az ugrálások talán. Ha gondolod folytathatjuk mailban is a diskurzust:)

Kösz! Üdv! Hp