Radulovic Attila
Tag
Bejegyzések száma: 653

Érdekes, amit leírtál.

Én azt gondolom, hogy ha egy 0.2 méretű BUY pozíciód pluszban van, és te egy ellentétes pozíciót nyittatsz 0.1 értékben – egy függő megbízással (SELL LIMIT és BUY LIMIT kell, nem STOP megbízások!), akkor amikor az teljesül, akkor csak a jó irányba van biztosítva 0.1 BUY pozíció profitja (oda meg tök felesleges a 0.1-es buy, hiszen negatív profitot generál! Minek?!)

Amennyiben az árfolyam visszatesztel, semmi nem véd meg attól, hogy a két pozíció összprofitja negatívvá váljon lévén hogy a BUY pozíció visszafordulása esetén annak a negatív profitján a SELL pozíció maximum csak tompít.

Így nemigazán értem, hogy a fenti konfigurációnak mi lehet az előnye, ráadásul még az OrderCloseBy-jal is szenvedni kell.

Lehet, hogy én nem értek valamit de a megoldásod abszolút nem segít se a profit megőrzésén, se egy sikeres pozíció bizonyos ponton történő megfelezésén, se a maradványpozi profitjának bebiztosításán.

Oké, hogy a piaci zárások gyakran megbízhatatlanok, de azért korántsem annyira gáz a helyzet. Egy VPS szerver – jó áram- és internethozzáféréssel – igen sokat segíthet.