COF258
Tag
Bejegyzések száma: 30

Hát igen, én is megfigyeltem a teszt során, ezért inkább kihagytam míg találok rá megoldást. A fájlnévben nem akarok számolni, mert az azt jelenti, hogy optimalizáció során minden egyes lefutott teszt új fájlt hoz létre. Az elképzelés, hogy dátum alapján hozza létre a fájlokat, esetleg kiegészítve az EA nevével (ez utóbbi EA név megint segítségednek köszönhetően pattant ki a fejemből: köszi!) .
Viszont úgy gondolom az beválhatna, ha (mivel sorokat számoló függvény nincs) csinálnék egy olyat, hogy az első sor a ‘0’ és ezt a sor végére írnám. Amúgy is a sor végére kell ugorni ahhoz, hogy a soron következő teszt eredményeit beírjam, így a végén ki is tudom olvasni, majd egyet felléptetni.
Amúgy eddig úgy fest, hogy nem a gyertyák végén számolgattam, hanem mindent a deinit()-ben. Így csak egyszer fut le és még véletlenül sem zavarja a kereskedést. Globális és külső változókat nem használ, hogy bármelyik EA-ba beilleszthető legyen.
Van esetleg ötlet, hogy mit lehetne még kiszámoltatni az alap tesztadatokon kívül, vagy esetleg hogyan lehetne a már meglévőeket jól kiértékelni? Esetleg van valakinek ilyenben tapasztalata? (gondolok grafikon, stb.)