COF258
Tag
Bejegyzések száma: 30

Tehát létrehozza a fájlt, a tesztelési adatokat az adott tesztidőszak végén írja ki, egy sorban pontosvesszővel elválasztva. Létre akartam hozni egy utolsó bejegyzést a sor végére az éppen aktuális tesztelés sorszámával. Ezt az optimalizálás során a MT saját magának generálja és nem is lehet hozzáférni. Én úgy kívántam megoldani, hogy a címsorban elhelyezem a nullát, és mivel csak a tesztelés végén fut le, ezért kiolvassa az utolsó bejegyzést az utolsó sorban és azt megnöveli egyel. Az aktuális teszt sorszáma ez lenne.

A probléma ott kezdődik, hogy akárhogyan próbálkoztam, nem sikerült kiolvasnom az adott bejegyzést és nem is látom, hogy hogyan lehetne megtenni. Reméltem, esetleg te mint tapasztaltabb, tudsz ebben is segíteni nekem. :-)

Jelenleg ezt a részét hanyagoltam. Úgy áll, hogy a dátum a fájl névben azért volt jó ötlet, mert így csak azok kerülnek be a tesztidőszak utolsó napján amelyik rendesen végig tudott futni. Így véleményem szerint egy csomó negatív és fals pozitív eredménytől meg lehet óvni a létrehozandó fájlunkat. Ennek hátránya, hogy amikor össze kéne illeszteni a statisztikai adatokat az optimalizáció során változtatott bemenő adatokkal, akkor nem lehet pontosan megállapítani, hogy melyik-mihez tartozik. Ezért lenne fontos a sorszámozás.

más: Esetleg van rá mód, hogy az optimalizáció során változtatott bemeneteket kinyerjük? Ha jól sejtem nem, és marad a ctrl+c/ctrl+v.

más: A relative DD számítása a leírásod alapján nem volt egyértelmű (máshol nem igazán találtam képletet), ezért nem tettem bele. Ezt hogy is lehet pontosan meghatározni? A maximális lehívás leírásánál is túl bonyolult volt a képlet – sokat lehet egyszerűsíteni rajta. (már, ha jól értelmeztem a képlet elemeit)

Bocsi, hogy megint ilyen hosszú voltam!
Előre is köszi mindent!