siker
Tag
Bejegyzések száma: 16

Köszi Radu!

Sajnos nekem a gtm+2 ennyi nem elég.
(gagyi robot futtatáshoz talán elég, de vizuális módban már nem, pláne ha használ pluszban egy indikátor vagy robot D1 idősíkot)

Kapcsold be a charton az időszaki elválasztó vonalak megjelenítését, válts át M15-re és egyből látszódik a hiba a hétvégenként. (akkor a függőleges vonalak a nap elejét és végét jelzik. ha hibátlan akkor a hétvégének is egy vonalnak kell lennie)

Ahhoz hogy jó legyen megjelenítés be kell kapcsolni az USA tél nyári időszámítást, különben nem lesz jó a nyári adatok megjelenítése!
A csavar itt kezdődik most már rájöttem hogy hibás a CSV2FXT van benne egy program logikai hiba. (egyenlőre még nem értem hogy miért nem jó de majd megoldódom)

A CSV2FXT a téli nyári időszámítás csak kizárólag akkor működik jól ha a FXTGMTOffset = 2, de akkor már nem lesz jó a chart időzónája mert az gmt+2 lesz.

Csak is így jó:
FXTGMTOffset : 2
FXTDST : 1

megjegyzés:
Ha valakinek gmt+1 adatot kellene generálni, csak úgy megoldható hogy a CSV2FXT script-be bele teszi hogy a vasárnapira generált 23:00-23:59 adatokat törölje ki, ne mentse el csak akkor lesz jó. (mert az óra eltolódás miatt már nem fér el az 5 napos héten lásd pl tadawul ott is hiányzik ez az óra)

Leírtam a tapasztalatomat hátha másnak segítek vele. kb. egy napom ment rá mire ezekre rájöttem.

Köszönöm a segítséget