Forex programozás Fórum Egyéb Demo környezet – Backteszt eredmény különbség Válasz erre: Demo környezet – Backteszt eredmény különbség

kocsorm
Tag
Bejegyzések száma: 10

Hello!
Úgy néz ki sikerült a visszateszt adatokat helyrerakni. A gond az volt, hogy amikor a Tickstory-val letöltöttem az adatokat kakkor olyan beállítást alkalmaztam, hogy az FXT fájlok felülírhatók legyenek. Most újra betöltöttem az adatokat a MT4-be viszont úgy, hogy az FXT fájlok csak olvashatók! Megnéztem a \tester\history könyvtárat és mindegyxik ídősíknak kb egy-egy 3 GB-os fájlt látok. Amikor elindul a visszateszt nem tudja ezeket felülírni a MT4. Így már helyes teszt adatokat kaptam, ami kb olyan görbét eredményezett mint amit a valóság is mutatott. A spreadet is átállítottam.
Viszont most az optimalizálással akadt gondom. Ugyanis ha az így betöltött adatokkal akarok optimalizálni egyszerűen eret vágok magamon olyan lassú lett. Egy 10 variációs optimalizálást egy évre visszamenőleg nem lehet kivárni, pedig SSD-n futtatom (????) Illetve az optimalizűálás során kisem írja, hogy hány variációból hol tart éppen, a görbét sem látom… Ennek mi lehet az oka?