Válasz erre: Fájlba írás 2012-05-12T19:21:00+00:00
Radulovic Attila
Tag
Bejegyzések száma: 638

A legfontosabb, hogy fájlnévben nem lehet kettőspont.

A második legfontosabb, hogy stringeket a StringConcatenate eljárással tudsz összefűzni. A kettőspontok helyett használhatsz szünetet vagy kötőjelet.

string
   fajlnev = StringConcatenate(TimeToStr(TimeCurrent(), TIME_DATE), " ", Hour(), "-", Minute(), "-", Seconds(), ".csv");

A stringben végeredményként ez lesz:
2011.01.02 22-0-26.csv

A StringConcatenate -nek egyszerűen úgy add meg a paramétereket, mint ahogy a Print() esetében tennéd (max. 64 darabot).

A Print esetében sokan használják a + (plusz) jelet, de a dokumentáció azt írja, hogy a StringConcatenate alkalmasabb a feladatra.