A DAX M5 Pingpong stratégia2018-02-19T13:24:24+02:00

DAX M5 Pingpong stratégia

Mi az a Pingpong stratégia?

A Pingpong stratégia arra épül, hogy a DAX árfolyama gyakran mozog bizonyos szintek között – pattog egyiktől a másikig, azaz pingpongozik. A stratégiának nem feltétele, hogy trendben haladjon az árfolyam (nem is akadálya), de trend esetében is kiválóan alkalmazható – akár trenddel szemben is.

Az ügyletek nyitása nem a nevezetes szintek áttörésekor történik, hanem mikor azokról visszafordul az ármozgás illetve olyan jelzéseket küld felénk a piac, amelyekből ez a következtetés levonható.

Miért gondolod, hogy jók ezek a stratégiák?

Évek óta kereskedési stratégiákat programozok, emiatt nap mint nap kapcsolatban vagyok azokkal, akik pénzt szeretnének csinálni a különböző piacokon. Az évek során én magam is sok zsákutcában jártam, és küldetésemnek tartom azt, hogy minél több embernek mutathassak egy alternatívát annak érdekében, hogy elkerülhessék a tipikus csapdákat. Éppen ezért 2016 óta együttműködöm Horváth Gáborral annak érdekében, hogy még teljesebb képet adhassak ezekről, illetve jó megoldást tudjak kínálni.

Ki az a Gábor, és miért pingpongozik?

Horváth Gábor 2006-ban kezdett foglalkozni a tőzsdével, majd a devizákra és a DAX-ra (a német kosárindex-re) specializálódott. Elsősorban kereskedik – ez a fő tevékenysége –, továbbá ő tartja az általa alapított Forex Zóna klubjának előadásait is. Ezek mellett átadja ismereteit és a tapasztalatát azoknak, akik komolyan szeretnék tanulni ezt a szakmát.

technikai elemzéspénz és kockázatkezelés, továbbá a tőzsdepszichológia alapvetéseinek az elsajátításában tud segíteni, illetve az általa használt kereskedési stratégia és rendszer megtanításában, és annak gyakorlati alkalmazásában.

Fontos számára, hogy a hallgatóinak reális képet adjon az online kereskedés világáról, hogy felkészülten és biztonságban kezdjék el a kereskedést.
Az a véleménye, hogy bárki megtanulhatja ezt a szakmát, nem szükséges hozzá pénzügyi vagy közgazdasági képzettség, de ettől függetlenül tisztában kell lenni azzal, hogy a kereskedés nem a legkönnyebben elsajátítható szakma.

Horváth Gábor
Tovább a Pingpong stratégia csomagajánlataihoz

Ő mióta kereskedik? És milyen eredménnyel?

A témában egy 7 részes bejegyzés-sorozatot készítettünk, érdemes elolvasnod!

Létezik nyereséges stratégia?

Van-e olyan stratégia, amivel tartósan profitot lehet "gyártani"? Mennyiben szüksége ehhez az emberi tényező? Milyen tényezők okozhatják leginkább a veszteséget a kereskedés során?

Létezik-e nyereséges robot?

Vajon mennyire várhatjuk a sikert a robotozástól? A címben szereplő kérdés egy a sok közül, mégis fontos, hogy beszéljünk róla.

Melyik brókercéget válasszam?

Az évek során az egyik leggyakrabban feltett kérdés részetekről, hogy melyik brókercéget érdemes választani a kereskedéshez.

Mennyi pénzzel érdemes kereskedni?

A kereskedők zömét leginkább két csoportba lehet besorolni: az egyik csoport az, aki kevés pénzből szeretne sokat csinálni. A másik csoport pedig az, aki sok pénzből szeretne sokat csinálni. Ejtsünk tehát erről pár szót!

Miről szól a stratégia?

Erről is van egy pár bejegyzésünk! 😉

Hogyan juthatok hozzá a Pingpong stratégiához?

A stratégia csomagajánlatait pár kattintás után tudod megvásárolni. Kattints a gombra, válaszd ki a számodra szimpatikus csomagot és vásárold meg – dolgozzunk együtt!

Tovább a Pingpong stratégia csomagajánlataihoz