Radu.hu Fórum Egyéb MT4 a Windows 8 – ban Válasz erre: MT4 a Windows 8 – ban

Radulovic Attila
Tag
Bejegyzések száma: 653

A Windows7/Vista problémák alapján a leginkább javasolt ötletem az, hogy a Program Files (x86) könyvtáron kívül telepítsd a MT4 termináljaidat, tehát pl. létrehozol valamelyik (pl. C:\) meghajtódon egy “Terminálok” mappát, és oda szórod be a termináljaidat.

Erre a Windows virtualizáció funkciója miatt van szükség, amit a fejlesztők segítségnek szántak, azonban a legtöbbször ilyen és ehhez hasonló problémákat okoz.

Lásd a kapcsolódó GYIK bejegyzésben: itt
“Fontos megjegyzés Windows Vista és 7 felhasználóknak: amennyiben itt nem látunk semmit, az nem jelenti azt a könyvtár üres. Csak a Microsoft egy haszontalan funkciója miatt egy másik könyvtárba gyűlnek fájljaink. A Windows intézőben (az ablak, amelyben épp matatnánk) keressük meg a felső eszköztáron a Kompatibilitási fájlok (Compatibility Files) gombot. Bökjünk rá, és máris megjelennek az elveszettnek hitt fájlok.”

Ha visszaigazolod, hogy ez megoldotta a problémád akkor kiírom a Windows 8-cat is, és létrehozok egy külön bejegyzést a virtualizáció kapcsán azoknak, akik esetleg a jövőben ilyen problémát tapasztalnak.