Fontos információ: kötelező Metatrader frissítés szükséges!

Megszűnik az 416-nál régebbi verziók támogatása

Június 1-től a Metaquotes nem nyújt támogatást a 416-os build verziónál régebbi Metatraderekhez.

Ez azt jelenti, hogy a régebbi terminálokban a demó számla regisztrációja – és lehetséges, hogy a bejelentkezés is – nem lesz használható, vagyis a kézi/robotos kereskedés napi szintű használata kerülhet veszélybe ezáltal.

Épp ezért fontos, hogy mindenki – az is, aki idáig elodázta – frissítse a Metatraderét, lehetőleg a legfrissebb változatra. A cikkben leírom, hogyan.

Build szám ellenőrzése

A build számot így ellenőrizhetjük le; amennyiben ez kisebb, mint 416 mindenképpen frissíteni kell a MT4 terminált. Az alábbi képen túl régi MT4 build számra láthatunk példát (bal alsó sarokban).

Build szám megtekintése a MetaTraderben (2)

Build szám megtekintése a MetaTraderben (2)

Megjegyzés: a korábban közölt cikkem alapján a 416/418-as terminálverzió frissítése is erősen javallott!

A Metatrader 4 frissítése

A frissítésre két lehetőségünk van:

  1. A LiveUpdate segítségével, mely a Metatrader indulásakor jelzi ha frissebb verzió létezik a miénkénél. A LiveUpdate elindításához indítsuk el a LiveUpdate.exe -t a telepítési könyvtárban, vagy zárjuk be és indítsuk el ismét a MT4 terminált. A frissítés legfeljebb pár percet vesz igénybe.
    Amennyiben a LiveUpdate “nem jön elő”, vagy a frissítésre kattintva nem indul el, javasolt a terminál újratelepítése, vagy az alábbi második módszer használata.
  2. A telepítőprogram erről a linkről való letöltésévél és telepítésével – a telepítés során megadható már létező Metatrader telepítési könyvtár is, a program nem törli az egyéni indikátorainkat, expertjeinket és beállításainkat. Az aktuális chart elrendezés kapcsán viszont mindenképpen mentsük profilunkat, mert a Default (alapértelmezett) profilt felülírja a telepítőprogram.

Újdonságok

A MT4 új build verziójának újdonságait ebben a fórumtémában lehet megtekinteni.

Írta: |2017-08-20T17:43:32+00:002012. május 31., csütörtök|MetaTrader4, MQL4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben