Indulunk…

Hamarosan rendberakom a blogmotort, és indulunk:) Addig is elmélkedem azon, hogy pontosan mi is a célom (a trendiségen kívül, haha) ezzel a bloggal.

[update] Nos, elsősorban talán egy magyarországi kis közösség kialakítása azok számára, akiket érdekel az automatizált kereskedés, és neadj’Isten ezt pont MetaTrader 4 platformon űzik/űznék szívesen. Aki nagyon újonc a témában, annak mindenképp a http://devizatozsde.blog.hu anyagai közt való böngészést javaslom. Később talán itt is fogok egy-két alapvető dologról írni.

Másodsorban mindig folyamatosan tanul az ember – én is szeretnék. Szinte biztos, hogy vannak olyan dolgok, amiket optimálisabban lehet megoldani annál, mint ahogy én megoldottam. Na az ilyesfajta felismerések mindenképpen a célok közé vannak sorolva, és remélem lesz belőlük jópár. A harmadik pedig az ötletelés. Ki tudja, hogy honnan kerül elő egy lelkes érdeklődő, aki akarva-akaratlanul egy velős beszólással egy jó robotötletet vagy indikátor-alapanyagot talál ki? A blog posztjai elsősorban a programozó aspektusából vizsgálja a fenti témáköröket. Ez persze nem jelenti azt, hogy a blog csak és kizárólag a programozóknak programozásról szól, de maga a programozás képezi a gerincét a majdan itt taglalt témák nagy részének. Kezdetnek szerintem ennyi bőven elég. Amennyiben a hatalmas, egyelőre nemlétező olvasótáborból valakinek kérdése, vagy témajavaslata van, várom a radu kukac radu pont hu e-mail címen.

Írta: |2017-08-21T17:32:58+00:002010. október 21., csütörtök|Általános|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben