Hamarosan rendberakom a blogmotort, és indulunk:) Addig is elmélkedem azon, hogy pontosan mi is a célom (a trendiségen kívül, haha) ezzel a bloggal.

[update] Nos, elsősorban talán egy magyarországi kis közösség kialakítása azok számára, akiket érdekel az automatizált kereskedés, és neadj’Isten ezt pont MetaTrader 4 platformon űzik/űznék szívesen. Aki nagyon újonc a témában, annak mindenképp a http://devizatozsde.blog.hu anyagai közt való böngészést javaslom. Később talán itt is fogok egy-két alapvető dologról írni.

Másodsorban mindig folyamatosan tanul az ember – én is szeretnék. Szinte biztos, hogy vannak olyan dolgok, amiket optimálisabban lehet megoldani annál, mint ahogy én megoldottam. Na az ilyesfajta felismerések mindenképpen a célok közé vannak sorolva, és remélem lesz belőlük jópár. A harmadik pedig az ötletelés. Ki tudja, hogy honnan kerül elő egy lelkes érdeklődő, aki akarva-akaratlanul egy velős beszólással egy jó robotötletet vagy indikátor-alapanyagot talál ki? A blog posztjai elsősorban a programozó aspektusából vizsgálja a fenti témáköröket. Ez persze nem jelenti azt, hogy a blog csak és kizárólag a programozóknak programozásról szól, de maga a programozás képezi a gerincét a majdan itt taglalt témák nagy részének. Kezdetnek szerintem ennyi bőven elég. Amennyiben a hatalmas, egyelőre nemlétező olvasótáborból valakinek kérdése, vagy témajavaslata van, várom a radu kukac radu pont hu e-mail címen.