Hírlevél

Itt megtalálod az okokat arra, hogy miért érdemes feliratkoznod a hírlevél listámra!

4 extra tartalom, aminek a segítségével az én költségemre fejlődhetsz.

Az emberek többségét már kirázza a hideg a szó hallatán is, hogy „hírlevél”. Megint el akarnak valamit adni – mondhatnád és a legtöbb esetben igazad is van.

Én szeretem a hírleveleket, mert néhány ilyen levélben nagyon kedvező ajánlatot kaptam, amivel éltem is, de látom az általános reakciót erre a gonosz marketing-voodoo módszerre.

Mitől más az én hírlevelem, mint amiket eddig kaptál?

Azt mondtam 4 extra tartalom, amivel az én költségemre fejlődhetsz. Olvasd el, hogy miket kapsz meg, amikor feliratkozol a hírlevelemre és garantáltan hasznosnak találod az elküldött anyagokat.

A célom nem az, hogy vegyél egy gumicukorral töltött karórát, vagy egy USB-ről tölthető napelemes mókuskereket a hörcsögödnek. Őszinte, valódi és értékes tartalmakat adok át Neked, hogy amikor sikeres online kereskedővé válsz, akkor elmondhasd, hogy volt, aki segített a fejlődésedben.

Mindjárt a Tiéd a 4 extra tartalom

Azonnal a fejlődés útjára léphetsz, de előtte szeretném, ha tisztában lennél azzal, hogy mit is kapsz meg tőlem erőteljes fél perces feliratkozásért cserébe:

INGYENES OKTATÓANYAGOK

Szeretnél végre hasznos és kipróbált módszereket kapni, amiket nem valami távoli földrészen élő és csak képről ismert figura ad át Neked?
Itt vagyok. A munkásságom egy részét láthatod itt a blogomon, ehhez hasonló oktatóanyagokkal foglak gazdagítani. Szó szerint…

ÉRDEKES ESETTANULMÁNYOK

Ha már kipróbáltam az általam preferált módszereket, akkor be is mutatom a tapasztalataimat. Egy esettanulmányból sokszor sokkal többet tudsz tanulni, mint az „elméletileg működik” típusú tananyagokból. Emellett más – számomra fontos – személyek is elmesélik a saját történetüket, melyeket a beleegyezésük után azonnal megosztok Veled is.

GYAKORLATI PÉLDÁK

Vannak olyan ismeretek, amiket a legegyszerűbben akkor érthetsz meg, ha egy kész, kidolgozott munkafolyamatot olvashatsz el. Rendszerbeállítások, programok és segédprogramok kezelése. Ilyen és ehhez hasonló példákat mutatok meg Neked.

ÖNFEJLESZTŐ TESZTEK

Időnként érdemes Neked is megvizsgálni, hogy hol tartasz a fejlődésben, a tanulásban, milyen szinten van a tudásod. Ebben nyújtok segítséget ingyenes önfejlesztő tesztekkel, hogy Te is tudd, miben kell erősítened meglévő képességeidet.

Eljött az idő a feliratkozásra

Rászántad az időd, hogy elolvasd ezt a hírlevél bemutató szöveget. A feliratkozásod fele ennyi időt vesz már csak igénybe.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérd az ingyenes hírleveleimet!
Érdemes velem tartanod…


Oszd meg, ha hasznosnak találtad!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!