Válasz erre: Indikátor meghívása 2013-09-05T16:56:07+00:00
bejglee
Tag
Bejegyzések száma: 16

Van 3 indikátorom (saját fejlesztés), amit használok. Gondoltam egybe gyűröm őket, hogy ne legyen annyi fájl, a könnyebb kezelhetőség végett. Egy plusz paraméterrel különböztetem meg, hogy éppen melyik értékeire vagyok kíváncsi (meg plusz egy az egyediség miatt, amit említettél).

Hátránya, hogy mindhárom indikátor bemenő paramétereit most fel kell sorolni, de szerencsére nincs sok bemenő paraméter (van aminek nincs is). Az init()-ben a típustól függően dől el, hogy melyik buffereket fogom tölteni. Ezért fontos, hogy az init() lefusson mikor meghívom. Arra vigyázni kell, hogy ha több buffer is van, ami tartalmazni fog értéket, akkor azokat ugyanazzal a TimeCurrent()-el hívjam meg, hogy ne legyen elcsúszás. Meg így nincs olyan sok hálózati kommunikáció (mert nem 2x fut le).

datetime currentTime=TimeCurrent();
signal[0]=iCustom(NULL,0,"indikátor neve",TYPE_1,currentTime,...,0,0);
signal[1]=iCustom(NULL,0,"indikátor neve",TYPE_1,currentTime,...,1,0);

Üdv,