Címkézve: 

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
  • mpeter
    Tag
    Bejegyzések száma: 38

    Szia Radu!

    A most készülő expertetet két módon szeretném futtatni. Egyrészt teljesen automatikusan, amikor kereskedik is a program. Másrészt manuálisan, amikor információkat jelenit meg a charton, és akkor végez valamilyen kereskedési műveletet, amikor a felhasználó utasítja a programot.
    Ezzel a manuális móddal van gondom. Milyen megoldást kínál erre az MT4?
    Kerestem a neten, és olyan példát találtam, ahol a különböző parancsoknak felraktak egy-egy grafikus objektumot. És a felhasználónak ezeket kellett egérrel elmozdítani, ezután a program ellenőrizte melyik nincs a helyén, majd visszatette és végrehajtotta a megfelelő parancsot. Nincs ennél jobb (szebb) mód?

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Sajnos nemigazán van beépített interaktív lehetőség az MT4-ben. Amit leírtál az kb. egy megoldás lehet, aztán minden más saját trükkös megoldás is működhet. A lényeg, hogy nincsen natív megoldás a fenti kérdésre.

    szs
    Tag
    Bejegyzések száma: 11

    Találtam olyan megoldást is, hogy egy grafikus objektum átírásával pl TP=… ad adatokat . Ez sem túl szép. Aztán megkeresi TP= -t a stringben és onnan olvassa ki a beírt számot.

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Nincs ezzel semmi baj. Komfortosnak ugyan csak félig mondható, de mivel a környezet szinte semmilyen segítséget nem nyújt komoly GUI létrehozásához, be kell érned ilyen és ehhez hasonló megoldásokkal.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.