Forex programozás Fórum Egyéb Alligátor indikátor

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
  • szenta
    Tag
    Bejegyzések száma: 11

    Szia Radu!
    Pár napja, mikozben várakoznom kellett rátetem próbából a chartra az alligátort. Még soha nem használtam, de most, hogy kicsit tovább foglalkoztam vele, elég ígéretesnek gondolom. Kerestem leírást róla, de magyarul csak nagyon hozzávetőlegest találtam. Ezen kívül van néhány videó angolul. Úgy tudom, hogy az FXTM is be fogja mutatni rövidesen egy webinár keretében, de ez is angolul lesz. Nem tudod, hol található egy picit részletesebb leírás? Nálunk ezt nem nagyon használják, szerintem méltatlanul van mellőzve.

    szenta
    Tag
    Bejegyzések száma: 11

    Bocs a rátetem miatt :)

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Szia szenta!

    Nálam nincs leírás, de google-ben elsőre ezt találtam. Ezt olvastad már?

    szenta
    Tag
    Bejegyzések száma: 11

    Igen, ez az az egy, miről írtam. Jó ez és főleg jopofa a táplálkozó-megtelt-pihenő krokodillal. De itt 3 mozgó van, amik persze nem egyszerre keresztezik egymást. A zöld a főnök. Ő először a pirosat, majd a kéket keresztezi. Ez utóbbi bír nagyobb jelentőséggel. De az előző se fölösleges. És ez csak része a Bill Williams féle stratégiának. Van itt pl. egy fraktals is, amit túl sűrűnek tartok és nem tudom összeegyeztetni a krokodillal. Pedig ez még másik 4 dologgal együtt hatékony igazán.
    Jó. Most, hogy így számbavettem már nem is érzek erős késztetést ennek a stratinak a kibogozására. Talán a 3 mozgó egymagában is elég lehet. Kipróbálom a 200-100-55 SMA-k helyett.
    Tehát köszönöm szépen, ne fáradj ezzel.

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Pontosan milyen stratégiát követsz egyébként? Hátha van valamilyen indikátor a tarsolyomban, amit el tudok Neked küldeni.

    szenta
    Tag
    Bejegyzések száma: 11

    Ezek szerint nem vagy az Alligátortól elragadtatva.
    A következő indik segítenek: SMA 100, SMA200, fxr_sr_zones:2.99, fxr_cci_1.8, alul csak egy kis stochastic van (14, 24, 1)
    Szintkereskedést folytatok úgy, hogy ezekkel az indikkel támogatom magam. A legnagyobb problémám mindíg az volt, hogy túl hamar kiléptem. Most a cci megoldani látszik a gondomat, mert meggyőződtem róla, hogy amig nem mutat fordulást-változást, addig nyugodtan várhatok, bár már nagyon szeretnék nyerőben kilépni.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.