Új TickStory Lite verzió: 1.8.1!

A Tickstory Lite gyorsan reagált az új, 970-es és 971-es MT4 build kiadásokra. Az 1.8.1-es változattal ezek a MT4 build kiadások is indíthatóak.

Az új verzió kapcsán minden regisztrált felhasználó kapott egy levelet. A lényeg:

 • Azok, akik 2016. április 1. előtt vásárolták meg a Tickstory licencét, azoknak 50%-os kedvezménnyel lehetőségük nyílik új licencet vásárolni, mely elengedhetetlen az 1.8.1-es változat használatához. 
 • Azok, akik 2016. április 1. után vásárolták meg a Tickstory licencét, azoknak az új változat ingyenesen elérhető egy új licenc kulccsal együtt.

Amennyiben korábban vásároltál licencet de nem kaptál e-mailt, érdemes megnézned a Spam mappádat. Ha ott sem találsz levelet a Tickstory csapatától, vedd fel velük a kapcsolatot!

Az új, 1.8.1 -es változatot ide kattintva vásárolhatod meg.

Fejlesztések

 • [artf311433] az MT4 indító támogatja a 971-es (és 970-es) változatot

Javítások

 • [artf311638] az XAUUSD (Gold) és XAGUSD (Silver) instrumentumoknak helytelen leírása javítva lett.
Oszd meg, ha hasznosnak találtad!

6 hozzászólás a(z) “Új TickStory Lite verzió: 1.8.1!” bejegyzéshez

 1. Szia Mester!
  A régi TSL licencnek köszönhetően 50%-os áron megkaptam az új 1.8.1.0 verziót. Gyorsan generáltam is új adatokat 970 verziószámű Instás mt4-hez, amely után nem tudtam a TSL-ből megnyitni az érintett Instás mt4-et. A hibaüzenet a szokásos: felsorolja, hogy melyik mt4 verzióval próbálkozzak és azok között a legfrissebb ez: Build 600-765. Sajna közel sincs a 970- hez. Mit szólsz? Te próbáltad már?

 2. Helló Radu!
  Korábban én is megvettem a TickStory-t, kaptam is egy email-t, hogy 50%, meg kuponkód, meg link, de a kódot mégsem tudom sehova sem beírni, hanem átdob a PayPal-hoz 10eFt-os összeggel.
  Hova kell beírni a kuponkódot?

  Másrészt nagyon nem értek egyet ezzel az új beszedéssel. Egyszer már megvettem olyan feltételekkel, hogy megkapom a frissítéseket.
  Ezután akkor ez lesz, hogy egy új verziót 50%-on lehet majd megkapni???
  Nem jó üzletpolitika...

  Köszi!

  • A kupon kódot közvetlenül a fizetésnél tudod beírni. Ezt már korábban én is jeleztem a Tickstorynak, hogy így nem túl jó; kaptam tőlük egy linket, amire kattintva a Megrendelés gombra kattintva azonnal látható a kupon kód mezője. Kattints ide a link megnyitásához!

   Az üzletpolitikájuk - szerintem - legnagyobb hibája az, hogy nem egyértelmű. Egyébként ők sosem mondták azt, hogy egy vásárlás után minden frissítést ingyen meg fogsz kapni - épp ellenkezőleg, korábban közölték, hogy időnként újra szükséges lesz majd fizetni, ha több hónap múltán új MT4 változat jön ki. A konkrétumok azonban valóban hiányosak.

   A 2016. április 1. után vásárolt TSL-ekhez automatikusan és ingyenesen jár a frissítés.

   Az imént rákérdeztem náluk, hogy mi az ezzel kapcsolatos konkrétum. Amint válaszolnak, megosztom veled itt az infót.

  • Megkaptam a választ, továbbra is azon az állásponton vannak, mint korábban. Ezt az álláspontjukat egyébként a vásárlás előtt is közlik veled: minimum 1 hónap támogatást adnak a licencvásárlástól számítva.

   Egyelőre nincs más, kialakított licenc, de az szinte biztos hogy senki sem fejleszt szoftvert ingyen, hiszen az azzal kapcsolatos költségeket valakinek állnia kell. A TSL csapat idáig is nagyon gálánsan intézte ezeket az ajánlatokat, tekintve hogy pl. birt - a módszer eredeti kitalálója - a saját szoftverét egyszer ~29 000 Ft-ért adja el, havi ~2 900 rendszeresen fizetendő díjjal megspékelve.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!