Új TickStory Lite verzió: 1.7.5!

Tickstory frissítés

Néhány újdonságot, és a HUF devizapárokat érintő javítást tartalmazó Tickstory Lite verzió került kiadásra. A frissítést a már licenccel rendelkező felhasználók a korábban kapott letöltési linkjükön keresztül tölthetik le, ahogyan ezt korábbi bejegyzésemben részleteztem. Röviden a lényeg: az e-mailjeid között keress rá a fastspring szóra, mivel ezen a szolgáltatón keresztül vásároltad meg a TSL licencet. Így a letöltés is rajtuk keresztül fog megtörténni ugyanazon a linken keresztül, amit a vásárláskor kaptál.

A frissítést tartalmazó zip fájlt mindenképpen érdemes letölteni, mert a letöltési link csak 1 hétig él, ezután újra kérni kell a link aktiválását.

Fejlesztések

  • [artf303826] Elérhető a perzsa fordítás
  • [artf310635] Elérhető a 2 és 10 perces idősík a fájl exportálásnál, chartoknál és az adatmegjelenítőnél.

Új funkciók

  • [artf304269] Tickstory ‘Standard’ verziójának elnevezése megváltoztatva; a licenccel rendelkező felhasználóknál csak Tickstory, az ingyenes változatnál Tickstory Lite jelenik meg a program fejlécében
  • [artf304738] Egyértelműsítve lett, hogy az XAUUSD a GOLD (arany) fő instruma és a XAU & XAG a Commodity (Árucikk) kategóriába lett mozgatva
  • [artf303830] MT4 indító: extra ellenőrzés az indítás előtt, hogy létezik-e a terminal.exe

Javítások

  • [artf310405] EURHUF & USDHUF árkorrekció (korábban az árfolyamadatok a normális századai voltak)

Az EURHUF / USDHUF árfolyamok kapcsán egy kis magyarázat: korábban pl. a 315,32 Ft helyett 3,1532 Ft szerepelt az exportált adatokban. A hibajelentést B. Sándor kedves ügyfelem felhívására jelentettem a Tickstory Lite fejlesztőcsapatának, akik pedig javították a hibát. Köszönöm mindenki közreműködését!

Írta: | 2017-08-21T11:12:50+00:00 2016. június 3., péntek|Jó minőségű adatok|1 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Egy hozzászólás

  1. bsbs 2016. június. 3. péntek - 09:06 - Válasz

    Ami még nagyon fontos: a pontos hibajelzés után rövid időn belül elkészült az adatforrás hibáját kiküszöbölő kiegészítés, jó a Tickstory csapat és a support!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.