Új MT4 build bejelentve – 940

Új MetaTrader4 build: 940

2015. december 11-én a MetaQuotes kiadta a 940-es build verziót. A változások ezúttal sem érintik jelentősen a felhasználókat; a listát elolvashatjátok ebben a bejegyzésben.

Változások a 940-es build változatban

  1. Terminál: a terminál felülete teljesen képes alkalmazkodni a nagy felbontású  (4K) kijelzőkhöz. Minden felhasználói elem helyesen kerül megjelenítésre. A kisebb megjelenítőkön a felhasználói elemek mérete automatikusan megnövekszik a könnyebb olvashatóság érdekében. (Radu: minden héten közlik ezt, remélhetőleg most már tényleg így van!)
  2. MQL4: javításra került egy hiba, amely alkalmanként “Hiba az EX4 fájl írása során” hibaüzenetet generált Windows 10 alatt a programfordítás során.
  3. MQL4: javítva lett a hiba, amely alkalmanként hibát okozhatott amennyiben külső DLL hívás történt szkriptekből vagy robotokból.
  4. Virtuális szerver: javítva lett a kereskedési környezet költöztetése olyan egyedi indikátor esetében, amely külső EX4 függvénykönyvtárat hív meg egy roboton belül.
  5. Szignálok: javításra kerültek az értesítések a szignál feliratkozási oldalán. Például a másoláshoz szükséges instrumentumok hiányakor, eltérő kereskedési kondíciók esetén megjelenő értesítések.
  6. MetaEditor: javítva lett az ablakok elrendezése, ha egyikük maximalizálva van. A nyitott fájlok elrendezhetőek mozaikszerűen, lépcsősen, vízszintesen és függőlegesen is a Window menü megfelelő menüjére kattintva.
  7. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.

Az összes pont közül a 3-as pont kapcsán lehet érdemes leginkább frissíteni; ezt is azoknak javaslom, akik interneten vásároltak robotot és az adott robot DLL importon keresztül azonosítja a felhasználót.

Az eredeti, angol nyelvű bejelentést itt találod meg.

Írta: | 2017-08-20T15:23:37+00:00 2015. december 12., szombat|MetaTrader4, MQL4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.