Új MT4 build bejelentve – 920

Új MetaTrader4 build: 920

2015. november 26-án a MetaQuotes kiadja/kiadta/ígéri (szabadon választható) a 920-as build verziót. A változások nem érintik jelentősen a felhasználókat; a listát elolvashatjátok ebben a bejegyzésben.

Változások a 920-as build változatban

 1. Terminál: javítva a számlanyitási panelen a kereskedési szerverek első és időszakos frissítése. Most már a ping értékek frissítése időben történik és nincs szükség kézi frissítésre.
 2. Terminál: a kliens terminál optimalizáltan és gyorsabban működik.
 3. Terminál: a terminál felülete további frissítésen esett át a nagyobb felbontások támogatásához (4K)
 4. MQL4: javítva az MQL4 alkalmazások egyedi indikátor letöltése. Ez lehetővé teszi a “minden egyben” alkalmazások könnyebb terjesztését.
 5. MQL4: az egyedi indikátorok pontossága javítva lett. A pontosság korábban 4 tizedesjegyhez kötődött, most már a megfelelő indikátori szint pontosságán múlik.
 6. MQL4: Ezt a pontot nem fordítom le, mert értelmetlen az egész bekezdés az eredeti angol nyelvű szövegben. Lásd: “Fixed checking the possibility of reducing an object of one type to another type as a result of inheritance when passing the object as a method\function parameter.”.
 7. MQL4: Javítva lett a beépített indikátorok újraszámolási funkciója egy megadott pufferen (iindikátorOnArray) abban az esetben, amikor az adatok fix méretű tömbben érkeznek. Korábban az indikátor értékei nem számolódtak újra.
 8. MQL4: Javítva lettek a hibák az osztály sablonokban.
 9. Teszter: lehetőség van a vizuális módot kezelni abban az esetben, amikor a terminált konfigurációs ini fájlból indítjuk. Az új TestVisualEnabled paraméter (true/false) ezért lett hozzáadva. Amennyiben a paraméter nincs megadva, a jelenlegi beállítás lesz használva.
 10. Teszter: Javítva az a hiba, amely során a CopyXXX függvények valós múltbéli adatokat adtak vissza a tesztbéliek helyett.
 11. Teszter: Javítva a konfigurációs ini fájl paramétereinek beolvasása a parancssori indítás során.
 12. Teszter: Javítva lett a túlzott memória deallokáció, melynek során egy vizuális teszter chart bezárása után a múltbéli adatok elérhetetlenné váltak a valós idejű expertek számára.
 13. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.

Az eredeti, angol nyelvű bejelentést itt találod meg.

Írta: | 2017-08-20T15:25:41+00:00 2015. november 26., csütörtök|MetaTrader4, MQL4|2 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

2 hozzászólás

 1. fenlaci 2016. január. 11. hétfő - 18:24 - Válasz

  Szia Radu!

  A kérdésem: Testernél hová tűnt a VISUAL kapcsoló?
  Hogy lehet beállítani, hogy legyen?
  Várom a választ, köszi
  Laci

  • Radulovic Attila 2016. január. 12. kedd - 08:42

   Nem tűnt el, csak túl alacsony nálad a panel függőleges mérete. Növeld meg, és előkerül a hiányzó visual kapcsoló is 🙂

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.