Hol tudom megadni a MT4 telepítőjében a telepítési könyvtárat?

Az új MT4 telepítőprogramok már nem ajánlják fel automatikusan a telepítési célmappa helyének megadását. Amennyiben a telepítő Next (Következő) gombját nyomogatva nem bukkansz rá a megfelelő képernyőre, ne ess pánikba: menj vissza a telepítő első képernyőjére – ahol be kell pipálni a szoftver licencének feltételeit – és nyomd meg az ott lévő Settings (Beállítások) gombot. Az alábbi képen látszik, mire gondolok:

Settings gomb a Metatrader 4 telepítőben

Settings gomb a Metatrader 4 telepítőben

A gomb megnyomása után a következő képernyő jelenik meg:

Telepítési könyvtár megadása

Telepítési könyvtár megadása

Az Installation folder lesz a MT4 program telepítési könyvtára, azaz mindig innen indul majd el. A Rendszermappa – vagyis az a munkakönyvtár, amiben saját MT4-es adataink lesznek tárolva – nem biztos, hogy ebből a könyvtárból fog nyílni.

Amennyiben a Start menüben megjelenő programcsoport nevén szeretnéd változtatni, azt a Program group mezőben teheted meg.

És végül ha nem szeretnéd, hogy automatikusan megnyíljon az MQL5.com, akkor vedd ki a pipát az Open MQL5.community website elől.

Ha egy számítógépre több MT4 terminált szeretnél telepíteni, olvasd el ezt a cikkemet.

Írta: | 2017-08-19T11:42:43+00:00 2015. május 25., hétfő|Gyakran Ismételt Kérdések, MetaTrader4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.