Augusztus 1-jén megszűnik a 600-nál régebbi build verziók támogatása

Megszűnik a build 600 előtti verziók támogatása

A MetaQuotes egy öndícsérő bejegyzés keretében osztotta meg a nyilvánossággal azt a lényeges információt, hogy 2014. augusztus 1. után a 600-asnál régebbi build verziókkal nem lehet majd dolgozni. 

A cég célja ezzel a lépéssel az, hogy a régi MT4 terminálokat használók is kénytelenek legyenek frissíteni az újabb verzióra. Ez a gyakorlatban valószínűleg a már korábban is tapasztalt jelenséget produkálja majd: a 600-nál régebbi build verziókkal még csak bejelentkezni sem lehet majd a brókerek szerverére, azaz a frissítés elkerülhetetlenné válik.

A cikkben egyébként felsorolják, hogy milyen csodálatos változások történtek az elmúlt pár hónapban. A kiemelt változások között leginkább a kibővített MQL4 nyelv, az új funkciók, a szignálszolgáltatásokkal kapcsolatos újdonságok és főleg a Piac értékesítési-vásárlási lehetőségei vannak felsorolva. Mindemellett külön bekezdésben szóba kerül például az is, hogy milyen egyszerűen és könnyen tudunk könyveket és magazinokat vásárolni a Marketen keresztül. Igen, magazint. Igen, egy kereskedési terminálon keresztül.

Remélem, hogy a terminált érintő új funkciók kapcsán kevesebb hiba jelentkezik majd, mint amennyit a felhasználói bázis az elmúlt időszakban bejelentett.

A tájékoztatáson kívül igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy az esetleges hibák jelentésével minél hamarabb hozzájussunk a kívánt javításokhoz.

Mérsékelt lelkesedésem miatt a MetaQuotes saját szoftveréről írt dicshimnuszát ezennel nem fordítom le. A változásokról ugyanakkor senki sem marad le, hiszen a korábbi cikkeimben már minden újdonságról hírt adtam: 654, 645, 633, 628, 625, 616, 610, 600.

Az erő legyen veletek, az új változatokkal kapcsolatos élményeiteket írjátok meg kommentben!

Írta: | 2017-08-21T09:13:34+00:00 2014. június 5., csütörtök|MetaTrader4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.