Kész robotok - Roxy-Manager

A Roxy-Manager egy félautomata kereskedést segítő rendszer. Főleg azoknak szól, akik a leginkább kézi kereskedéssel vannak jelen a piacokon, de szeretnének egyszerűen SL, TP értékeket módosítani, zárni, új pozíciót nyitni, profitot rögzíteni.

Roxy-Manager expert advisor

A robot ára: 35 000 Ft

Félautomata kereskedést segítő rendszer

Robot kategóriája Kézi kereskedést segítő félautomatikus rendszer
Instrumentumok Bármely instrumentumon használható
Minden brókernél használható? igen
Tizedesjegyek Bármilyen tizedesjegyű instrumentumon működik
Kezel egyszerre ellentétes pozíciókat? igen
Profitvédelem (nullába húzás) van, 5 szintű
Fut ECN számlán? igen
Futtatható egyszerre több charton? igen

Kész robotok eladása

A kész robotokkal kapcsolatos általános leírást ezen az oldalon olvashatod el. Ugyanott találhatod meg a többi kész robotot is.

Az eredeti megrendelő által írt rövid leírás a robotról

Az alábbi expertet azért alkottuk meg, hogy megkönnyítsük és felgyorsítsuk a kereskedést a MT4 rendszerében, valamint pótoljuk néhány hiányosságát is. Én egy letisztult technikával kereskedem, amiben nagy hangsúlyt kap a trendvonal - illetve a szinttörés is, természetesen jómagam is használom az expertet, és bátran állíthatom, hiba nélkül fut.

Éppen ezért gondoltunk arra, hogy ez a segédlet másnak is hasznára válhat, aki a hagyományos módszerrel kereskedik, vagyis manuálisan köt. Az expert egyik előnye többek között az, hogy minden funkciója ki-be kapcsolható, ezáltal testre szabható.

Az alábbiakban ismertetjük az egyes funkciókat és jelentéseiket.

Gyertyazárás jelzés: Bármely idősíkon alkalmazható, zárás előtt tetszőleges időtartamra állítható (a bróker szerveridejét veszi alapul)
Példa: 5 perces idősíkon szeretnénk, hogy minden gyertya záródása előtt 30 másodperccel jelezzen az expert. A lejátszandó hangfájl neve tetszőlegesen állítható.

Pozíció nyitás (azonnali): Természetesen billentyűkombinációra történik, egy felugró ablak jelenik meg, ahol meg lehet adni az összes szükséges paramétert (igény szerint beállítható, hogy legyen-e megerősítés)

Pozíció nyitás (függő): A megszokott módon nyitott függő pozíciók az elhelyezés után egérrel lesznek mozgathatóak.

Stop/Loss, Take/Profit mozgatása: Ennek folyamata egérrel történik, az adott szinteket folytonos vonal jelzi

Több nyitott pozíció: Lehet együtt és külön is kezelni őket, külön kezelésnél egy billentyűkombinációval lehet váltani az adott pozíciók közül, melyeket egyrészt alul kiírt sorszámmal jelez, másrészt mindig az aktív pozíció értékeit jelzi folytonos vonallal, a többit közben a hagyományos szaggatottal

Pozíció zárás: Szintén billentyűkombinációval történik, a charton erre is van egy mező, ahol zárás előtt beállítható a kötésegység. Amennyiben a beállított kötésegység nagyobb vagy egyenlő, mint az aktuálisan zárni kívánt pozíció, előzetes beállítás alapján az egész pozíció zárul, vagy nem történik semmi.

Pozíció gépi menedzselése: Amikor az árjegyzés elér egy szintet, a rendszer elmozdítja a kívánt helyre stopot a profitvédelem jegyében (5 lépésben lehet alkalmazni, egyéni értékekkel beállítható)
Példa: beállítható, hogy egy pozíció 30 pip pluszban a saját stopját +10 pip -re, 50 pip pluszban +20 pipre, stb. mozgassa 

1:1 (risk/reward) távolság jelzése: A pozíció megnyitásakor jelzi egy vonallal ezt a szintet, ami sok technikában kiemelt fontossággal bír

Információs kijelzés: A robot grafikai elemekkel segít megmutatni az adott charton lévő pozíciók nyitási és zárási pontját, a pozíciók összértékét, illetve a robotra vonatkozó beállítások listáját

"Folyamatos" futtatás: A robot egyik üzemmódjában lehetőség nyílik arra, hogy egy árváltozás beérkezte után a további működés ne az árváltozások alapján történjen. Ez interaktívabb működést eredményez, pl. az SL/TP vonalak mozgatásakor a módosítások azonnal megtörténnek, nem kell újabb árváltozásra várni.

Beállítási lehetőségek: A robot több paraméterét a Globális Változók panel segítségével is be lehet állítani - a szokásos paraméterablakon kívül

Értékesítés, támogatás

A robot értékesítése természetesen a robot eredeti megrendelőjének beleegyezésével történik.

A rendszer funkcióival, működésével és beállításával kapcsolatban a robot eredeti megrendelője, míg a műszaki működéssel és telepítéssel kapcsolatban én (radu) adom a támogatást.

Mivel a robot magától nem, hanem csak a felhasználó kérésére nyit vagy zár pozíciót, nem tekinthető teljesen automatikusnak - így a funkcionális tesztelésre kevesebb idő is elegendő. A tesztelhetőségi időszak ezen expert esetében 1 hónap, mivel a pozíciómenedzseléssel kapcsolatos funkciókat ennyi idő alatt teljes körűen le lehet tesztelni.

Képernyőkép

Roxy-Manager félautomata

Roxy-Manager félautomata

Érdekel a robot, de további kérdéseim vannak!

Keress meg a Névjegy oldalon megtalálható módok valamelyikén, és összehozlak az eredeti megrendelővel!

További eladó robotok

Kockázati figyelmeztetés

A tőzsdén - FOREX, indexek, részvények, egyebek - történő kereskedés magas kockázattal jár és nem feltétlen megfelelő minden befektető számára. A változó irányú árfolyammozgások nem csak a befektető mellett, hanem ellen is dolgozhatnak, így a befektetőnek ügyelnie kell arra, hogy befektetéseit csak megfelelő tapasztalat mellett a kockázatok teljes tudatában intézze. A befektető - azaz Ön - csak olyan összeget használjon kereskedésre, mely nem okoz anyagi válságot abban az esetben, ha elveszik.

Nem vállalunk felelősséget azon befektetési döntésekért, melyek ezen a honlapon megjelenő információk vagy robotok alapján születnek. Egyetlen közzétett információ sem tekintendő ajánlásnak, ígéretnek vagy garanciának. A befektetési eszközökkel, különösképpen a származékos eszközökkel történő tőkeáttételes kereskedés, természeténél fogva spekulatív, mind nyereség mind pedig veszteség keletkezéséhez vezethet. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy csak akkora összeggel kereskedjen, amekkora összeg elvesztése még nem befolyásolja jelentősen az anyagi helyzetét!

A blog szerkesztőjeként fontosnak tartom, hogy mindenki a saját kockázati szintjének megfelelően próbálkozzon az online kereskedési piactereken.

Legjobb igyekezetem ellenére sem áll rendelkezésre az a képesség, hogy felmérjem: ki milyen kockázati tűrőképességgel bír, illetve hogy az általa kockáztatni kívánt pénzmennyiség aktuális teljes elvesztése mennyire rengetné meg anyagi helyzetét. Éppen ezért mindenkit óva intek az online kereskedés kapcsán attól az általános nézettől, hogy könnyen és kockázatmentesen meg lehet gazdagodni a robotok által.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, mindenekelőtt olvasd el a robot típusokról szóló cikkemet, illetve a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elemzését a tőkeáttétes kereskedésekről.

A felügyeleti szerv véleménye szerint egyáltalán nem érdemes "ügyletet generáló szoftvereket" használni, ezzel én nem értek egyet. Amennyiben valaki képes pár minimális - akár saját maga által deklarált - szabályt betartani, annak nem kell rettegni a váratlan veszteségektől hiszen a legrosszabb esetre felkészülve már a kereskedés megkezdése előtt pontosan tudnia kell a maximálisan elveszthető pénzösszeg mértékét.

Kérlek, hogy robotírás illetve eladó robotok kapcsán csak a fentiek részletes tanulmányozása után keress meg!

Kapcsolatfelvétel

Teljes név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

A következő robotok érdekelnek (kötelező)

Üzenet, egyéb megjegyzés

Ellenőrző kérdés
Melyik évszak következik az ősz után? 

Oszd meg, ha hasznosnak találtad!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!