Kész robotok - Sidus-Ivan

A Sidus-Ivan robot a korábbi Method-RSI robot továbbfejlesztett változata. Ez a robot is új funkciókkal bővült.


Sidus-Ivan expert advisor

A robot ára: 60 000 Ft

Mozgó átlag és RSI alapján kereskedő robot

Stratégia kategóriája indikátor alapú, trendkövető
Javasolt instrumentum és idősík EURUSD H1, EURUSD M15 (alacsonyabb idősíkon a kockázat magasabb!)
Javasolt további instrumentumok Jól trendelő instrumentumok, pl. DAX
Élesben használt brókercég FxPro
Minden brókernél használható? igen
Egyszerre kezelt pozíciók száma 1
Money management Van, egyenleg és stoploss távolság alapján
Csúszóstop nincs
Nullába húzás van
Fut ECN számlán? igen
Futtatható egyszerre több charton? igen

Kész robotok eladása

A kész robotokkal kapcsolatos általános leírást ezen az oldalon olvashatod el. Ezen az oldalon találhatod meg a többi kész robotot is.

Az eredeti megrendelő előszava

Az elmúlt néhány hónapban nagyon sok érdeklődő keresett olyan robotot ami elsősorban EURUSD devizapáron működik. Ezt az igényt reményeim szerint most már ki tudjuk elégíteni a most megjelenő Sidus-Ivan nevű robottal.

Ez a robot egy technikai elemzésen alapuló robot, mely a fordulók utáni elmozdulásokat képes lekereskedni. Ehhez segítségül hívtuk a sokak által ismert Sidus indikátort. Az indikátor jó beszállási jelzései köré alkottunk egy kereskedési rendszert, ami képes a kockázat kezelésre és hosszú távon nagyon profitábilis.

Természetesen ebben a kereskedési rendszerben is vannak visszaesések, de a profithoz képest ezek mértéke alacsony szinten marad. Az éles számlán történő pozíció méretezés megkönnyítésére money managementet építettünk a robotba. Ennek segítségével mindenki habitusának megfelelően tudja beállítani, hogy a tőkéjének hány százalékát kívánja kockáztatni kereskedésenként.

Az eredeti megrendelő által írt rövid leírás a robotról

A robotban három indikátor található (a Sidus indikátoron belül): két exponenciális mozgóátlag és az RSI. Ezen indikátorok adják a belépési és a kilépési szignálokat úgy, hogy közben fordítják a pozíciókat.

Buy szignál: a gyorsabb EMA alulról metszi a lassabb EMA-t és ezzel egy időben az RSI alulról metszi az 50-es vonalat. A buy szignál indítja a long pozíciót és zárja az esetlegesen meglévő short pozíciót.

Sell szignál: értelemszerűen a BUY szignál fordítottja.

A robot stoplosst használ. Ha nyitás után ellenünk megy az árfolyam, az előre meghatározott stoploss értéken kiszállunk. Ha jó irányba halad az árfolyam, egy bizonyos távolság után nullába húzzuk a stoplosst, ezzel kivesszük a kockázatot a kereskedésből.

Ha elérjük az Aktivátorban beállított értéket, akkor ettől kezdve várjuk az ellentétes szignált ami zárja a nyereséges pozíciót, realizáljuk a profitot és indítjuk az ellentétes irányú kereskedést.

Az Aktivátorban beállított távolságig új szignálokat nem fogadunk el, így az oldalazó szakaszok fals jelzéseinek jelentős részét figyelmen kívül hagyja a robot.

A robot használata előtt konzultációt javaslok!

Értékesítés, támogatás

A robot értékesítése természetesen a robot eredeti megrendelőjének beleegyezésével történik.

A robot stratégiájával, beállításával és kockázataival kapcsolatban a robot eredeti megrendelője, míg a műszaki működéssel és telepítéssel kapcsolatban én (radu) adom a támogatást.

Képernyőkép

A Sidus-Ivan információs kijelzője

A Sidus-Ivan információs kijelzője

A robot eredményei

Tesztkimutatások: 1, 2, 3

99%-os tesztkimutatás EURUSD M15-ön: 1

Optimalizálási eredmények: 1

Éles számlakivonatok: itt nem érhető el, de a megrendelőnél megtekinthető!

SMS és e-mail értesítés

A robot – külön TradeSignal előfizetés esetén – képes sms-ben vagy e-mailben riasztást küldeni, amennyiben új pozíció nyílik meg. További riasztási események (pl.: túl nagy lehívás, stb.) igényelhetőek aktív TradeSignal előfizetés esetén. Bővebben a témáról ezen az oldalon olvashatsz!

Mennyibe kerül ez a robot?

A DMAC robot ára: bruttó 60 000 Ft.

Gyakran Ismételt Kérdések

Eladó kész robotok

Mekkora hozama és kockázata van a robotoknak?

Ez természetesen az adott robottól függ. Szándékosan nem szeretnénk ezt az információt előre megadni és leegyszerűsíteni egy számmal. Egyrészt mert ez mindig egy adott beállítástól, kockázatvállalástól függ, másrészt mindenkinek szánnia kell legalább annyi időt a robotra, amennyi alatt kiderül  hogy mekkora ez a bizonyos szám.

Hozzáadva itt: Eladó kész robotok

Milyen garancia van az esetleges tőkével kapcsolatban felmerülő veszteségekre?

Semmilyen. A robot üzemeltetőjének (vagyis: Neked) feladata az, hogy vállalja a robot kötéseiből származó nyereségeket és veszteségeket.

A kipróbálási (demó) időszak célja nem csak a robot stratégiájának, hanem műszaki tulajdonságainak felmérése és tesztelése is. Ezen időszak alatt nagy valószínűséggel kiderül, hogy az adott eszköz hogyan teljesít.

Legalább egy hónap tesztelési időszak nélkül mi sem adjuk át Neked az éles változatot; pontosan a kérdés miatt, amelyet most olvasol.

Hozzáadva itt: Eladó kész robotok

Van olyan robot itt, amely odafigyelés nélkül gazdaggá tesz?

Nincs. Habár nagyon sokan állítják azt, hogy az ember pillanatokon belül gazdag lesz egy-egy robot által, fogadd el hogy a gyors és könnyű meggazdagodás a robotok kapcsán is igen ritka esemény.

Hozzáadva itt: Eladó kész robotok

Megkapom a robot forráskódját is?

Nem, a forráskódot nem adjuk ki.

Hozzáadva itt: Eladó kész robotok

Nem használtam még robotokat. Okozhat ez problémát?

Ha még egyáltalán nem használtál robotot, akkor javaslom hogy az interneten található ingyenes expertekkel állj neki a kísérletezéshez. Mint minden témában, itt is nagyon sok dolgot csak tapasztalat útján lehet megtanulni, megszokni.

Mielőtt pénzt adsz valami olyan eszközért, aminek általános használatáról sem tudsz semmit, jobb ha képbe kerülsz az alapokkal. Ha megszerzed a minimális tapasztalatot, akkor az újabb robotok használata is egyre könnyebben fog menni.

Hozzáadva itt: Eladó kész robotok

Mi történik akkor, ha a demó időszakban negatív hozamú a robot?

Egy biztos: pénzügyi hátrány nem ér, hiszen a demó időszak alatt kizárólag demó számlán futtatható a robot.

A negatív hozam oka természetesen több dolog lehet:

  • kiemelten rossz árfolyammozgás, mely az adott robot számára elfogadhatatlan;
  • olyan kockázati beállítás, amelyet az adott számla nem bírt el;
  • hibás, az eredetitől távoli paraméterek beállítása.
A fentieken kívül megjegyezendő, hogy javallott a stratégia eredeti kitalálójával történő esetenkénti kapcsolattartás.

Hozzáadva itt: Eladó kész robotok

Minden robot eredeti megrendelője vállalja a stratégiával kapcsolatos támogatást?

Nem feltétlen. Amennyiben nem, ez a robot eladási árában köszönhet majd vissza. Azon robot ára nyilvánvalóan alacsonyabb, amelynek eredeti megrendelője nem vállalja a telefonon/skype-on/e-mailben történő segítségnyújtást.

A műszaki támogatás természetesen minden robothoz jár. Ez azt jelenti, hogy én (radu, a blog szerkesztője) segítek az esetlegesen felmerülő problémákkal és kérdéses jelenségekkel kapcsolatban.

Hozzáadva itt: Eladó kész robotok

Miért osztjátok meg az elkészült sikeres robotokat?

A válasz egyszerű: miért ne? A jól működő robotok az érdeklődők számára megfelelő hozamot, az eredeti megrendelő számára passzív jövedelemforrást, míg nekem extra bevételt és egyben referenciát jelentenek.

Hozzáadva itt: Eladó kész robotok

Érdekel a robot, de további kérdéseim vannak!

Keress meg, és összehozlak az eredeti megrendelővel!

További eladó robotok

Kockázati figyelmeztetés

A tőzsdén - FOREX, indexek, részvények, egyebek - történő kereskedés magas kockázattal jár és nem feltétlen megfelelő minden befektető számára. A változó irányú árfolyammozgások nem csak a befektető mellett, hanem ellen is dolgozhatnak, így a befektetőnek ügyelnie kell arra, hogy befektetéseit csak megfelelő tapasztalat mellett a kockázatok teljes tudatában intézze. A befektető - azaz Ön - csak olyan összeget használjon kereskedésre, mely nem okoz anyagi válságot abban az esetben, ha elveszik.

Nem vállalunk felelősséget azon befektetési döntésekért, melyek ezen a honlapon megjelenő információk vagy robotok alapján születnek. Egyetlen közzétett információ sem tekintendő ajánlásnak, ígéretnek vagy garanciának. A befektetési eszközökkel, különösképpen a származékos eszközökkel történő tőkeáttételes kereskedés, természeténél fogva spekulatív, mind nyereség mind pedig veszteség keletkezéséhez vezethet. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy csak akkora összeggel kereskedjen, amekkora összeg elvesztése még nem befolyásolja jelentősen az anyagi helyzetét!

A blog szerkesztőjeként fontosnak tartom, hogy mindenki a saját kockázati szintjének megfelelően próbálkozzon az online kereskedési piactereken.

Legjobb igyekezetem ellenére sem áll rendelkezésre az a képesség, hogy felmérjem: ki milyen kockázati tűrőképességgel bír, illetve hogy az általa kockáztatni kívánt pénzmennyiség aktuális teljes elvesztése mennyire rengetné meg anyagi helyzetét. Éppen ezért mindenkit óva intek az online kereskedés kapcsán attól az általános nézettől, hogy könnyen és kockázatmentesen meg lehet gazdagodni a robotok által.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, mindenekelőtt olvasd el a robot típusokról szóló cikkemet, illetve a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elemzését a tőkeáttétes kereskedésekről.

A felügyeleti szerv véleménye szerint egyáltalán nem érdemes "ügyletet generáló szoftvereket" használni, ezzel én nem értek egyet. Amennyiben valaki képes pár minimális - akár saját maga által deklarált - szabályt betartani, annak nem kell rettegni a váratlan veszteségektől hiszen a legrosszabb esetre felkészülve már a kereskedés megkezdése előtt pontosan tudnia kell a maximálisan elveszthető pénzösszeg mértékét.

Kérlek, hogy robotírás illetve eladó robotok kapcsán csak a fentiek részletes tanulmányozása után keress meg!

Kapcsolatfelvétel

Teljes név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

A következő robotok érdekelnek (kötelező)

Üzenet, egyéb megjegyzés

Ellenőrző kérdés
Melyik évszak következik a tél után? 

Oszd meg, ha hasznosnak találtad!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!