Kész robotok - Method-RSI

Az Method-RSI egy mozgóátlagra és RSI indikátorra épülő stratégia.

Kész robotok eladása

A kész robotokkal kapcsolatos általános leírást ezen az oldalon olvashatod el. Ezen az oldalon találhatod meg a többi kész robotot is.

Frissített változat: Sidus-Ivan

A Method-RSI robot a továbbiakban nem vásárolható meg. A Method-RSI új változata a Sidus-Ivan, mely több funkcióval rendelkezik és az Method-RSI kapcsán felmerült tapasztalatok is fel lettek használva az elkészítéséhez.

A Sidus-Ivan robot adatlapját ide kattintva tudod megtekinteni!

Method-RSI expert advisor

a továbbiakban nem vásárolható meg

Mozgó átlag és RSI alapján kereskedő robot.

Stratégia kategóriája indikátor alapú, trendkövető
Javasolt instrumentum és idősík DAX H1
Javasolt további instrumentumok Jól trendelő instrumentumok
Élesben használt brókercég TadawulFX
Minden brókernél használható? igen
Egyszerre kezelt pozíciók száma 1
Money management nincs
Csúszóstop van
Nullába húzás van
Fut ECN számlán? igen
Futtatható egyszerre több charton? igen
Használt indikátorok mozgóátlag, RSI

Az eredeti megrendelő által írt rövid leírás a robotról

A Method-RSI egy technikai elemzésen alapuló robot. A nyereséges működés feltétele, hogy csak jól trendelő instrumentumokon használjuk nagyobb idősíkokon.

Egyértelműen a DAX H1-et javaslom, mert ott a leginkább profitos. A robotban van egy gyors és egy lassú exponenciális mozgóátlag, melyek periódusa természetesen változtatható. A szignált egy szintén változtatható periodusú Rsi adja, amikor keresztezi az 50-es szintet. Nem minden keresztezésből lesz szignál, mert a mozgóátlagoknál is teljesülni kell egy feltételnek.

Buy szignál

Ha a gyorsabb EMA van alul, a lassú EMA pedig felül (eső trend) és az RSI aluról felfelé keresztezi az 50-es szintet. Így elvileg egy eső trend végén szálunk be egy induló emelkedő trendbe.

Sell szignál

Ha a gyorsabb EMA van felül, a lassú EMA pedig alul (emelkedő trend) és az RSI felülről lefelé keresztezi az 50-es szintet. Így elvileg egy emelkedő trend végén szállunk be egy induló eső trendbe.

A szignálok ellentétes irányban váltják egymást, nyitják és zárják a poziciókat. A robotban vannak tőkevédő eszközök: stoploss, illetve break even (nullába húzás). A profitot a take profittal és a csúszóstoppal lehet maximalizálni. Az időkapcsolóval a robot működési idejét lehet szabályozni, korlátozni. A várakozási kapcsoló bekapcsolásával biztosíthatjuk, hogy míg a nullába húzás nem történik meg, nem fogadunk el az új szignálokat.

A robot használata előtt konzultációt javaslok!

Értékesítés, támogatás

A robot értékesítése természetesen a robot eredeti megrendelőjének beleegyezésével történik.

A robot stratégiájával, beállításával és kockázataival kapcsolatban a robot eredeti megrendelője, míg a műszaki működéssel és telepítéssel kapcsolatban én (radu) adom a támogatást.

Képernyőkép

A Method-RSI robot információs kijelzője

A Method-RSI robot információs kijelzője

A robot eredményei

Tesztkimutatások: 1, 2, 3

Éles számlakivonatok: itt nem érhető el, de a megrendelőnél megtekinthető

Érdekel a robot, de további kérdéseim vannak!

Keress meg a Névjegy oldalon megtalálható módok valamelyikén, és összehozlak az eredeti megrendelővel!

További eladó robotok

Kockázati figyelmeztetés

A tőzsdén - FOREX, indexek, részvények, egyebek - történő kereskedés magas kockázattal jár és nem feltétlen megfelelő minden befektető számára. A változó irányú árfolyammozgások nem csak a befektető mellett, hanem ellen is dolgozhatnak, így a befektetőnek ügyelnie kell arra, hogy befektetéseit csak megfelelő tapasztalat mellett a kockázatok teljes tudatában intézze. A befektető - azaz Ön - csak olyan összeget használjon kereskedésre, mely nem okoz anyagi válságot abban az esetben, ha elveszik.

Nem vállalunk felelősséget azon befektetési döntésekért, melyek ezen a honlapon megjelenő információk vagy robotok alapján születnek. Egyetlen közzétett információ sem tekintendő ajánlásnak, ígéretnek vagy garanciának. A befektetési eszközökkel, különösképpen a származékos eszközökkel történő tőkeáttételes kereskedés, természeténél fogva spekulatív, mind nyereség mind pedig veszteség keletkezéséhez vezethet. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy csak akkora összeggel kereskedjen, amekkora összeg elvesztése még nem befolyásolja jelentősen az anyagi helyzetét!

A blog szerkesztőjeként fontosnak tartom, hogy mindenki a saját kockázati szintjének megfelelően próbálkozzon az online kereskedési piactereken.

Legjobb igyekezetem ellenére sem áll rendelkezésre az a képesség, hogy felmérjem: ki milyen kockázati tűrőképességgel bír, illetve hogy az általa kockáztatni kívánt pénzmennyiség aktuális teljes elvesztése mennyire rengetné meg anyagi helyzetét. Éppen ezért mindenkit óva intek az online kereskedés kapcsán attól az általános nézettől, hogy könnyen és kockázatmentesen meg lehet gazdagodni a robotok által.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, mindenekelőtt olvasd el a robot típusokról szóló cikkemet, illetve a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elemzését a tőkeáttétes kereskedésekről.

A felügyeleti szerv véleménye szerint egyáltalán nem érdemes "ügyletet generáló szoftvereket" használni, ezzel én nem értek egyet. Amennyiben valaki képes pár minimális - akár saját maga által deklarált - szabályt betartani, annak nem kell rettegni a váratlan veszteségektől hiszen a legrosszabb esetre felkészülve már a kereskedés megkezdése előtt pontosan tudnia kell a maximálisan elveszthető pénzösszeg mértékét.

Kérlek, hogy robotírás illetve eladó robotok kapcsán csak a fentiek részletes tanulmányozása után keress meg!

Oszd meg, ha hasznosnak találtad!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!