Kész robotok - MA-Reloaded

Az MA-Reloaded egy mozgóátlagra épülő stratégia, némi plusz indikátori segítséggel a kilépés kapcsán.

Kész robotok eladása

A kész robotokkal kapcsolatos általános leírást ezen az oldalon olvashatod el. Ezen az oldalon találhatod meg a többi kész robotot is.

Frissített változat: DMAC

A MA-Reloaded robot a továbbiakban nem vásárolható meg. A MA-Reloaded új változata a DMAC, mely több funkcióval rendelkezik és az MA-Reloaded kapcsán felmerült tapasztalatok is fel lettek használva az elkészítéséhez.

A DMAC robot adatlapját ide kattintva tudod megtekinteni!

MA-Reloaded expert advisor

a továbbiakban nem vásárolható meg

Mozgó átlag és Chandelier stops indikátor alapján kereskedő robot

Stratégia kategóriája indikátor alapú, trendkövető
Javasolt instrumentum és idősík DAX H1
Javasolt további instrumentumok Jól trendelő instrumentumok
Élesben használt brókercég TadawulFX
Minden brókernél használható? igen
Egyszerre kezelt pozíciók száma 1
Money management nincs
Csúszóstop van
Nullába húzás van
Fut ECN számlán? igen
Futtatható egyszerre több charton? igen
Használt indikátorok mozgóátlag, Chandelier stops

Az eredeti megrendelő által írt rövid leírás a robotról

Az MA-Reloaded robot az árfolyamszalag és az általunk beállított mozgóátlag keresztezésekor nyitja a pozíciókat. Amennyiben pozícióban vagyunk, új szignálokat nem fog megnyitni.

A pozícióból stoploss, takeprofit vagy egy beépített indikátor alapján szállunk ki.

Az egyéni kiszállási rendszert a ChandelierStop indikátor adja, amit minden instrumentumra érdemes külön optimalizálni.

A tőke védelmére természetesen van általunk állítható SL érték és van nullába húzás funkció arra az esetre, ha jó irányba indul az árfolyam.

A nullába húzás mellett követőstop funkciót is tartalmaz a robot.

A robot DAX indexre lett kifejlesztve de bármilyen jól trendelő instrumentumon működik, elsősorban H1 és H4 idősikon. A robot hosszú távon működik igazán meggyőzően.

Bővebb tájékoztatást a működésről minden érdeklődőnek szívesen adok telefonon, skype-on, illetve ha szükséges akár képernyőmegosztással is.

Jómagam elsősorban DAX H1-en használom, itt nagyon szép eredményeket ér el hosszútávon.

A robot használata előtt konzultációt javaslok!

Értékesítés, támogatás

A robot értékesítése természetesen a robot eredeti megrendelőjének beleegyezésével történik.

A robot stratégiájával, beállításával és kockázataival kapcsolatban a robot eredeti megrendelője, míg a műszaki működéssel és telepítéssel kapcsolatban én (radu) adom a támogatást.

Képernyőkép

A MA-Reloaded robot információs kijelzője

A MA-Reloaded robot információs kijelzője

A robot eredményei

Tesztkimutatások: 1, 2

Éles számlakivonatok: itt nem érhető el, de a megrendelőnél megtekinthető

Érdekel a robot, de további kérdéseim vannak!

Keress meg a Névjegy oldalon megtalálható módok valamelyikén, és összehozlak az eredeti megrendelővel!

További eladó robotok

Kockázati figyelmeztetés

A tőzsdén - FOREX, indexek, részvények, egyebek - történő kereskedés magas kockázattal jár és nem feltétlen megfelelő minden befektető számára. A változó irányú árfolyammozgások nem csak a befektető mellett, hanem ellen is dolgozhatnak, így a befektetőnek ügyelnie kell arra, hogy befektetéseit csak megfelelő tapasztalat mellett a kockázatok teljes tudatában intézze. A befektető - azaz Ön - csak olyan összeget használjon kereskedésre, mely nem okoz anyagi válságot abban az esetben, ha elveszik.

Nem vállalunk felelősséget azon befektetési döntésekért, melyek ezen a honlapon megjelenő információk vagy robotok alapján születnek. Egyetlen közzétett információ sem tekintendő ajánlásnak, ígéretnek vagy garanciának. A befektetési eszközökkel, különösképpen a származékos eszközökkel történő tőkeáttételes kereskedés, természeténél fogva spekulatív, mind nyereség mind pedig veszteség keletkezéséhez vezethet. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy csak akkora összeggel kereskedjen, amekkora összeg elvesztése még nem befolyásolja jelentősen az anyagi helyzetét!

A blog szerkesztőjeként fontosnak tartom, hogy mindenki a saját kockázati szintjének megfelelően próbálkozzon az online kereskedési piactereken.

Legjobb igyekezetem ellenére sem áll rendelkezésre az a képesség, hogy felmérjem: ki milyen kockázati tűrőképességgel bír, illetve hogy az általa kockáztatni kívánt pénzmennyiség aktuális teljes elvesztése mennyire rengetné meg anyagi helyzetét. Éppen ezért mindenkit óva intek az online kereskedés kapcsán attól az általános nézettől, hogy könnyen és kockázatmentesen meg lehet gazdagodni a robotok által.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, mindenekelőtt olvasd el a robot típusokról szóló cikkemet, illetve a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elemzését a tőkeáttétes kereskedésekről.

A felügyeleti szerv véleménye szerint egyáltalán nem érdemes "ügyletet generáló szoftvereket" használni, ezzel én nem értek egyet. Amennyiben valaki képes pár minimális - akár saját maga által deklarált - szabályt betartani, annak nem kell rettegni a váratlan veszteségektől hiszen a legrosszabb esetre felkészülve már a kereskedés megkezdése előtt pontosan tudnia kell a maximálisan elveszthető pénzösszeg mértékét.

Kérlek, hogy robotírás illetve eladó robotok kapcsán csak a fentiek részletes tanulmányozása után keress meg!

Oszd meg, ha hasznosnak találtad!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!