Mi a teendő, ha a Metatrader “elfelejti” a beállításokat?

Windows Server 2008/Vista/7 operációs rendszerek alatt előfordulhat az a hiba, hogy a Metatrader feltelepítése után az első kilépést követően a program nem menti el az általunk eszközölt beállításokat (eltűnnek a nyitott chartok, a feltelepített indikátorok, expertek, stb.).

Írta: | 2017-08-19T20:48:30+00:00 2012. február 4., szombat|Gyakran Ismételt Kérdések, MetaTrader4| Mi a teendő, ha a Metatrader “elfelejti” a beállításokat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva